Antena Căutare

Final de emisiune ÎN LACRIMI, Chef Scărlătescu, impresionat: „În viața mea nu am văzut pe cineva care să sufere atât pentru un cuțit”

Amadeo Drosu are 30 de ani și o poveste incredibilă de viață. Este pasionat de bucătărie, iar la bancul de lucru găsește toate confirmările de care are nevoie și chiar dacă a început doar prin a spăla vase, acum este head chef într-un restaurant din Anglia: ,,Nu am avut o viață doar cu fericire și împliniri.”.

Tânărul are o experiență de 16 ani în bucătărie, dar mărturisește că nu a gătit niciodată acasă, pentru cei dragi. Cu toate acestea, ei au fost cei care l-au împins să își încerce norocul în competiție, iubita sa fiind cea care a făcut primul pas spre a-l înscrie la o întâlnire față în față cu cei trei chefi. A acceptat provocarea și și-a cumpărat biletul de avion spre România chiar în momentul în care a fost contactat de echipa ,,Chefi la cuțite”: ,,Bucătăria este a doua mea casă. Cuțitul pentru care lupt reprezintă cei 16 ani de chin, de muncă, de plecat de acasă.”. Optimist și un adevărat luptător, în ciuda faptului că a simțit lipsa tatălui în copilărie, Amadeo s-a decis să fie un sprijin pentru mama sa și a început să muncească de la o vârstă fragedă. Mai apoi, avea să-l cunoască pe viitorul lui tată vitreg, care, după cum mărturisește chiar concurentul, este omul căruia îi datorează ceea ce este astăzi.

În fața chefilor totul se schimbă, iar tensiunea atinge cote maxime atunci când vine vorba de jurizarea tonului în mantie de chives și lămâie cu piureuri de legume, în coșulețe de parmezan. Totul se termină în lacrimi, iar chef Scărlătescu recunoaște: „În viața mea nu am văzut pe cineva care să sufere atât pentru un cuțit”.

Fostă iubită de milionar, actuală mămică! Adriana Bahmuțeanu a venit s-o sprijine pe Alina: „Acum am o relație, nu are r... Rețete internaționale, tradiționale și autentice la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x