Antena Căutare

Fostă iubită de milionar, actuală mămică! Adriana Bahmuțeanu a venit s-o sprijine pe Alina: „Acum am o relație, nu are rost să dezgropăm trecutul”

O știți de la televizor și ați văzut-o cu ceva timp în urmă în paginile tabloidelor din România. Alina Radi, cunoscută cântăreață de muzică populară, a venit în fața chefilor cu un produs pe bază de pipote de pasăre.

Până să afle verdictul, între jurați și concurentă începe un dialog, în care Alina povestește despre cum a ajuns în atenția publicului din România: „Acum am o relație și nu prea vreau să vorbim despre trecut. Am fost prima iubită oficială a milionarului Nick Rădoi”, a dezvăluit concurenta.

Și pentru că nu putea să vină singură, Alina și-a prezentat susținătoarele. Cele mai bune prietene ale artistei, Adriana Bahmuțeanu și Denisa Biță au ajuns și ele în fața juraților, dar nu au poposit prea mult pentru că, potrivit propriilor declarații, ele mănâncă la restaurant.

Robert is back. El e concurentul, care nu vine să câștige, ci pentru că se simte ca-n familie: „Eu nu gătesc nici acasă.... Final de emisiune ÎN LACRIMI, Chef Scărlătescu, impresionat: „În viața mea nu am văzut pe cineva care să sufere atât pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x