Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Ce echipe și-au ales Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionuț Belei

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche s-au întâlnit în bucătărie pentru a-și forma fiecare o echipă alături de care să lupte pentru marele trofeu, în valoare de 30.000 de euro.

Roxana Blenche în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Roxana Blenche în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Ultima ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este una cu adevărat spectaculoasă și a debutat în forță. Trei finaliști luptă din răsputeri și fiecare dintre ei speră să devină câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Emoțiile sunt mari nu doar pentru cei trei bucătari rămași în competiție, ci și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Când și-a făcut apariția în bucătărie, chiar și frumoasa Gina Pistol a izbucnit în lacrimi de emoție.

Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionuț Belei și-au ales echipele din finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Totuși, nu a mai durat mult și aceasta i-a invitat pe cei trei finaliști să tragă la sorți câte un bilet menit să arate ordinea în care Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche își aleg concurenții din echipele alături de care luptă în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Au urmat decizii strategice și extrem de surprinzătoare, judecând după rivalitățile și certurile care au existat în trecut între concurenți. Roxana Blenche l-a ales pe Vincent Lointier, dar a fost extrem de dezamăgită atunci când a aflat că Maria Șandru îl ia pe Alberto Chelu în echipa sa.

Roxana Blenche și Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Roxana Blenche și Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Băi, să mi-l ia pe Alberto?! Nu m-am așteptat la această mutare. Efectiv am simțit că mi-a dat Maria un croșeu și era să leșin”, a mărturisit Roxana Blenche, supărată că l-a pierdut pe Alberto Chelu.

citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

„Nu am vrut să-i dau Roxanei Blenche toți bucătarii, toți bucătarii buni să-i aibă ea. Ea i-a strâns pe toți pe lângă ea, deci era Alberto trebuia să meargă la ea în echipă, au pregătit meniul, și-au făcut toată strategia. Eu nu pot să fiu a naibii?!”, a explicat Maria Șandru, la scurt timp după ce a luat surprinzătoarea decizie.

Ionuț Belei, Sorin Bontea și Maria Șandru în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Ionuț Belei, Sorin Bontea și Maria Șandru în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Apoi, rând pe rând, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche și-au ales fiecare câte cinci concurenți alături de care luptă în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

La final, echipa Roxanei Blenche a fost formată din: Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile, Andrei Hîncu (Kani),

Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe: Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Zannidache Edmond (Zanni).

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de: Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie, Cătălin Rizea.

Finala Chefi la cuțite 2020. Maria Șandru, decizie neașteptată în finală! Ce „lovitură” a primit Roxana Blenche... Finala Chefi la cuțite 2020. Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x