Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

Situație complet neașteptată în finala emisiunii „Chefi la cuțit”, sezonul 8. Cum a reacționat Roxana Blenche, atunci când a aflat că Ionuț Belei e marele câștigător, care primește trofeul de 30.000 de euro?

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8 Galerie
Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche și-au ales echipele alături de care au luptat în marea finală, în goana lor către marele premiu.

Echipa Roxanei Blenche este formată din Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și din Andrei Hîncu (Kani). Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca și pe Zannidache Edmond (Zanni).

Cum a reacționat Roxana Blenche când Ionuț Belei a devenit câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

citește și: Detalii uimitoare despre Roxana Blenche din finala „Chefi la cuțite” sezonul 8! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche au pregătit un starter, un fel principal și un desert, iar degustarea a fost făcută de chefi celebri din România. La final, cel care a obținut cele mai multe puncte și a fost ales câștigător „Chefi la cuțite” 2020, sezonul, a fost Ionuț Belei.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Acesta a fost momentul în care Roxana Blenche a avut o reacție complet neașteptată.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

„Îl felicit pe Ionuț. A fost și este un bucătar extraordinar. A fost un adversar de temut. Asta este o competiție, nu trebuie să fim triști. Nu trebuie să fim triste nici eu, nici Maria. Trebuie să fim la fel de pozitive fiindcă am ajuns până în finală, am fost toți trei în finală. Da, a câștigat Ionuț, dar și eu mă simt o câștigătoare din simplul fapt că am ajuns până aici”, a dezvăluit Roxana Blenche, la scurt timp după ce a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Maria Șandru a fost de părere că, cel puțin la ultima farfurie, cea de desert, Ionuț Belei nu ar fi meritat să câștige, fiindcă nu a prezentat o rețetă nouă.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

Totuși, cei care au decis care dintre cei trei concurenți merită să primească nota cea mai mare au fost chefi celebri din România, precum Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia și nu numai.

Urmărește clipul video de mai sus din finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, ca să descoperi mai multe detalii despre acest subiect.

Finala Chefi la cuțite 2020. Cine e marele câștigător al sezonului 8... Finala Chefi la cuțite 2020. Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria sho...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x