Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Gina Pistol, apariție spectaculoasă! Ce ținută de zeiță a ales vedeta

Apariție spectaculoasă în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8! De data aceasta, simpatica prezentatoare a îndrăgitului show culinar i-a uluit pe toți cu o rochie senzațională, demnă parcă de o zeiță a frumuseții.

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, cei trei concurenți rămași în competiție se întrec pentru a demonstra cine merită să câștige marele trofeu în valoare de 30.000 de euro. Ediția din 16 decembrie 2020 a început în forță, iar Gina Pistol i-a uluit pe toți cu ținuta aleasă.

Frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show culinar de la Antena 1 și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a-i anunțat pe cei trei concurenți rămași în competiție ce probă a pregătit, pentru marea finală, difuzată în ediția 44 din data de 16 decembrie 2020.

Gina Pistol, apariție de senzație în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Maria Șandru, Ionuț Belei și Roxana Blenche s-au întâlnit din nou în bucătăria „Chefi la cuțite”, știind că la finalul ultimei confruntări, doar unul este desemnat câștigător al sezonului 8.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

În timp ce finaliștii și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu așteptau cu multe emoții să vadă ce se întâmplă în continuare, ușile s-au deschis și astfel și-a făcut apariția superba Gina Pistol, îmbrăcată într-o ținută demnă de o adevărată regină a frumuseții.

Gina Pistol în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Gina Pistol în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Nici nu știu cum să vă mai zic, fiindcă nu sunteți simpaticii, nu sunteți dragii mei, sunteți iubiții mei. Toți! Vă iubesc mult, vă admir mult! Mai ales pe tine, Cătălin. Să știi că toată lumea te iubește”, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol.

„Dragilor, nimic nu vă mai poate opri acum, așa cum ați auzit”, a mai adăugat aceasta, parcă din ce în ce mai emoționată.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

„Astăzi este cea mai importantă zi din viața mea. Mi s-a îndeplinit cea mai mare dorință, să ajung în finala Chefi la cuțite”, a mărturisit Roxana Blenche, finalista din echipa lui Florin Dumitrescu.

Gina Pistol în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Gina Pistol în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Nu am cuvinte să descriu ceea ce simt și ceea ce trăiesc astăzi. Dintr-o mare de oameni am ajuns să fiu în primii trei și e foarte emoționant”, a dezvăluit și Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, din echipa bucătarilor cu tunici în dungi.

citește și: Detalii uimitoare despre Roxana Blenche din finala „Chefi la cuțite” sezonul 8! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

„Astăzi sunt foarte emoționată, sunt în al nouălea cer. Sunt niște emoții pe care nu le-am simțit niciodată. Vreau să-mi spună Sorin Bontea că am reușit împreună”, a completat și Maria Șandru, încrezătoare că va reuși să devină prima femeie care câștigă „Chefi la cuțite”.

„Eu plâng de emoție fiindcă au fost mulți concurenți în bucătărie și au mai rămas doar trei. Și acum realizez că se termină și acest sezon. Chiar dacă a fost cel mai lung, parcă a trecut imediat”, a mai adăugat frumoasa Gina Pistol, izbucnind în lacrimi de emoție.

A venit momentul ca cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 să își aleagă ajutoarele, alegând din foști concurenți. Alături de cele trei echipe formate, fiecare finalist va lupta să câștige marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionut Belei sunt finaliștii sezonului 8 Chefi la cuțite. Emisiunea a fost lider de audie... Finala Chefi la cuțite 2020. Maria Șandru, decizie neașteptată în finală! Ce „lovitură” a primit Roxana Blenche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x