Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Detalii uimitoare despre Roxana Blenche! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

Dezvăluiri neașteptate despre Roxana Blenche, concurenta ajunsă în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Ce sacrificiu suprem a făcut tânăra?

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite 2020, sezonul 8 Galerie
Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite 2020, sezonul 8

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche s-au întâlnit în bucătărie și și-au ales bucătarii alături de care luptă în marea finală!

Echipa Roxanei Blenche este formată din Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și din Andrei Hîncu (Kani). Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca și pe Zannidache Edmond (Zanni).

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

Ce sacrificiu suprem a făcut Roxana Blenche, concurenta din finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-au apucat de gătit și fiecare a sperat că va reuși să obțină un preparat cu adevărat special, demn de marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Acesta a fost momentul în care Roxana Blenche a dezvăluit ce sacrificiu suprem a făcut, de dragul visului său.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite 2020, sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite 2020, sezonul 8

„Cea mai mare dorință a mea este să fiu prima femeie care câștigă Chefi la cuțite. Mi-aș atinge țelul suprem. Chef Florin cred că ar fi atât de mândru”, a dezvăluit Roxana Blenche, concurenta care a reușit să ajungă în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8.

citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

„N-am mai câștigat din sezonul 5 și suntem în sezonul 8 și mi-aș dori foarte tare să am prima femeie care câștigă Chefi la cuțite. Aș vrea să fie din partea echipei mele.”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de mândru de tânăra ambițioasă care a făcut parte din echipa sa de bucătari cu tunici în buline.

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite 2020, sezonul 8

Roxana Blenche, în finala „Chefi la cuțite 2020, sezonul 8

„Meseria de bucătar este una foarte grea. Și pentru femei este mai grea decât pentru bărbați. Toate sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul anilor m-au adus aici, multe ore muncite, am renunțaat la prieteni, am renunțat la familie, am renunțat la tot”, a recunoscut Roxana Blenche, mândră de performanțele sale pe care le-a dobândit cu numeroase sacrificii.

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

„Bucătăria este un mediu foarte dur și foarte agresiv și sunt foarte puține femei care reușesc să facă față în meseria asta. Sunt foarte puține femei care reușesc să se impună. O femeie care reușește să trăiască în lumea asta a bucătăriei trebuie să fie o idee mai puternică. În momentul în care renunți la feminitate pentru a fi bucătăreasă. E un sacrificiu suprem pe care îl faci”, a mai explicat Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 ca să descoperi și alte detalii despre Roxana Blenche din echipa lui Florin Dumitrescu.

Finala Chefi la cuțite 2020. Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea... Finala Chefi la cuțite 2020. Planul lui Ionuț Belei a fost distrus în finală! Ce a pățit concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x