Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Planul lui Ionuț Belei a fost distrus în finală! Ce a pățit concurentul

Ionuț Belei a trecut prin momente extrem de dificile în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Pentru un moment, acesta s-a blocat și a fost nevoit să ia o decizie importantă.

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8 Galerie
Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, difuzată în data de 16 decembrie 2020, cei trei finaliști s-au apucat de gătit alături de echipele lor. Acesta a fost momentul în care Ionuț Belei i-a impresionat pe mulți cu modul în care a reușit să îi organizeze pe bucătarii din echipa sa.

Vă reamintim faptul că tânărul a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

Planul lui Ionuț Belei a fost dat peste cap în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-au apucat să gătească de zor, în încercarea lor de-a pregăti farfurii cu adevărat speciale, demne de marele trofeu în valoare de 30.000 de euro. Miza este uriașă, așa că și emoțiile sunt pe măsură.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Totuși, lucrurile nu par să meargă ca la carte în echipa lui Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. La un moment dat, homarul gătit de Vlăduț Manoliu a căpătat o textură greu de „digerat”.

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

„E gumă de mestecat. Am gustat toțiși de abia puteam să mâncăm”, a explicat Robert Vasiliu, zis și Ragnar Vikingul.

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

„Homarul a fost prefiert, nu știam cum a fost gătit înainte. Și când l-am pus la fiert s-a făcut direct cârcel”, a dezvăluit Ionuț Belei, la scurt timp după ce a înțeles ce s-a întâmplat cu homarul său.

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Ionuț Belei în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Acesta a fost momentul în care Ionuț Belei s-a blocat și a încercat să găsească o soluție pentru a repara situația și pentru a obține preparatul pe care și l-a dorit inițial.

citește și: Detalii uimitoare despre Roxana Blenche din finala „Chefi la cuțite” sezonul 8! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

„Nu vreau să renunț la probă, nu vreau să mă dau bătut. Sunt foarte stresat, am un milion de idei în cap”, a explicat Ionuț Belei.

Acesta însă nu a renunțat la lupta pentru marele trofeu din finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 și a încercat să găsească rapid o soluție, ca să salveze situația.

Finala Chefi la cuțite 2020. Detalii uimitoare despre Roxana Blenche! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta... Finala Chefi la cuțite 2020. Situație grea pentru Maria Șandru, în finală! Ce s-a întâmplat în echipa sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x