Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2021. Ce desert a făcut senzație în finală. Chefii au scos telefoanele să-l pozeze

În finala Chefi la cuțite 2021, chefii care au jurizat farfuriile finaliștilor au fost impresionați din plin de unul dintre deserturi.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din finala „Chefi la cuțite” Galerie
Juriul format din chefi celebri în România au degustat deserturile din finala Chefi la cuțite 2021 | Antena 1

În finala Chefi la cuțite 2021, Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru s-au întrecut în rețete de starter, main course și desert.

După ce primele două farfurii au fost analizate și punctate, iată că a venit momentul ca juriul format din chefi celebri în România să guste din deserturi.

Ce deserturi au pregătit concurenții în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

Cătălin Amarandei a decis să pregătească o cremă de ciocolată cu glazură de ciocolată cu caramel și biscuite de cocos cu pralină de ciocolată. Când a văzut desertul, Cătălin Scărlătescu a fost de părere că farfuria este spectaculos.

Desertul lui Cătălin Amarandei

Desertul lui Cătălin Amarandei

Totuși, textura unora dintre ingrediente a fost taxată atât de Cătălin Scărlătescu, dar mai ales de juriul format din cei mai cunoscuți chefi din România.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

Elena Matei a ales să facă mai multe tipuri de mousse, printre care și unul de ciocolată albă cu piper Sichuan, caramel cu miso și bezea italiană.

Se pare încă că, deși aspectul a impresionat din plin și pentru unul dintre jurați a părut chiar „drăgălașă”, iată totuși că dinn punct de vedere al gustului, farfuria a avut minusuri.

Chefi celebri din România degustand farfurii

Chefi celebri din România au degustat farfuriile finaliștilor din sezonul 9

Narcisa Birjaru a decis să facă un mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură. Farfuria a fost apreciată din plin de juriul format din chefi celebri din România.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9​

Aceștia au scos telefonul și au pozat imediat „desertul pe opulență”, cu foiță de aur. Sorin Bontea a fost impresionat de gust, iar Florin Dumitrescu a recunoscut că farfuria este una elegantă.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Finala Chefi la cuțite 2021. Ce chef a fost dezamăgit de desertul finalistului său. Cum arată ultimele farfurii ale fina... Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x