Finala Chefi la cuțite 2021. Ce farfurii au pregătit finaliștii la main course. Ce greșeală i-a surprins pe chefi

Cei trei finaliști din sezonul 9 Chefi la cuțite au terminat de pregătit farfuriile de main course și acestea au fost trimise la degustare.

Jurații au degustat farfuriile de main course pregătite în finala Chefi la cuțite 2021

Antena 1

În finala Chefi la cuțite 2021, Narcisa Birjaru, Cătălin Amarandei și Elena Matei s-au întrecut în bucătărie, pregătind fiecare câte un starter, un main course și un desert.

De data aceasta, timpul alocat gătitului a fost de patru ore și fiecare concurent a avut de pregătit un număr de 15 farfurii.

După starter, iată că a venit și timpul ca chefi celebri din România să deguste farfuriile de main course, din finala Chefi la cuțite 2021.

Jurații au degustat farfuriile de main course pregătite de concurenți în finala Chefi la cuțite 2021

Elena Matei a ales să facă monk fish, texturi de conopidă și piure de topinambur. Farfuria a fost extrem de apreciată pentru aspect și pentru combinația de ingrediente, dar se pare că gustul nu a fost la fel de apreciat. Se pare însă că a contat mult faptul că a gătit un astfel de pește pentru prima oară, căci jurații au fost de părere că acesta nu a fost gătit îndeajuns de bine.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

Cătălin Amarandei a pregătit black cod, scoici Saint Jacques cu crustă de pui crispy și piure de conopidă. Rețeta a impresionat încă din primele secunde nu doar prin aspect, ci și prin combinația de ingrediente. Florin Dumitrescu s-a declarat chiar impresionat de farfuria concurentului său, despre care a spus că a avut mult gust.

Jurații din finala Chefi la cuțite 2021

Jurații din finala Chefi la cuțite 2021

Narcisa Birjaru a făcut mușchi de vită cu piure de cartofi dulci, chipsuri de cartofi dulci și sos de soia cu mirin. Când au gustat, jurații au fost de părere că bucata de carne este bine gătită și că finalistul care a ales să facă asta a dorit, cel mai probabil, să meargă la sigur.

Am putut vedea ce note au acordat cei mai cunoscuți chefi din România, care au fost invitați să facă degustarea farfuriilor pregătite de cei trei concurenți care luptă pentru marele trofeu din finala Chefi la cuțite 2021.

„Chiar se simte că e finala, dacă la startere au fost foarte sus ca și plating, și main course-ul se ridică la nivelul lor, poate chiar depășește”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

„Dar, cum de multe ori s-a întâmplat, în finală desertul a făcut diferența”, a mai adăugat Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „[email protected]țite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Ultimele știri