Finala Chefi la cuțite 2021. Chefi renumiți din România au degustat prima farfurie. Ce starter au avut finaliștii

Unsprezece chefi celebri din România au degustat starterul pregătit de Cătălin Amarandei, Narcisa Birjaru și Elena Matei, în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

Un juriu format din chefi celebri a degustat starterul concurenților din finala Chefi la cuțite 2021

Antena 1

Cătălin Amarandei, Narcisa Birjaru și Elena Matei sunt cei trei concurenți care au reușit să demonstreze că merită un loc în finala Chefi la cuțite 2021. Pentru șansa de-a câștiga marele premiu, aceștia au fost nevoiți să pregătească trei farfurii demne de un adevărat spectacol culinar: un starter, un main course și un desert.

Când primul fel a fost gata, chefi celebri din România au făcut degustarea și au acordat puncte.

Chefi renumiți au degustat starterul din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

În timp ce unii dintre cei mai buni bucătari români au degustat farfuriile pregătite de cei trei concurenți din finala Chefi la cuțite 2021, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat preparatele făcute de cei trei finaliști care luptă să câștige marele trofeu din sezonul 9.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

Cătălin Amarandei a ales să facă un starter alcătuit dintr-un ravioli cu carne de crab, coadă de langustină spus vide și spumă de crab cu consome de cartof. Antonia Passarelli a fost de părere că farfuria este cam plină, dar elementele sunt executate corect. În culise, chefii nu au fost impresionați de preparat, dar nici nu i-au adus critici.

Elena Matei, chiar dacă s-a confruntat cu probleme la gătit, a pus pe banda degustării salată de crab, homar cu unt ars și piure de porumb, o farfurie ce i-a făcut pe unii dintre jurați să pozeze aspectul inedit. În privința gustului însă au existat observații.

Chefii in culisele Chefi la cuțite 2021

Chefii au analizat starterul pregătit de finaliștii Chefi la cuțite 2021

Narcisa Birjaru a ales să facă un starter pe bază de langustină, ton și crevete, cu infuzie de citrice și dressing de mango, care nu a reușit să iasă atât de mult în evidență.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9

„Un pic mai multă viață mi-aș fi dorit în acea farfurie”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

„Vă spun sincer că e farfuria concurentului meu și nu pot să nu taxez micile lipsuri din farfurie. Avea nevoie de un gust mai pronunțat de proaspăt”, a mai adăugat juratul despre farfuria propriei concurente.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „[email protected]țite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Ultimele știri