Antena Căutare

Finala Chefi la cutite 2021. Narcisa Birjaru a trăit momente de panică. Ce i-a făcut Cătălin Scărlătescu la farfurii

În finala Chefi la cuțite 2021, Narcisa Birjaru a trecut prin momente de panică. Ce gest a făcut Cătălin Scărlătescu, chiar înainte de degustarea main course-ului?

narcisa birjaru si andra mihail Galerie
Narcisa Birjaru s-a panicat în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9 | Antena 1

În finala Chefi la cuțite 2021, Cătălin Amarandei, Narcisa Birjaru și Elena Matei au primit sarcina de-a pregăti un starter, un main course și un desert.

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a ales să lupte pentru marele premiu avându-i în echipa sa pe Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a făcut-o să treacă prin momente de panică.

Narcisa Birjaru s-a panicat din cauza lui Cătălin Scărlătecu în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

Chiar în timp ce se pregătea să monteze farfuria de main course, concurenta a părut că are un moment de ezitare și de panică.

„Pur și simplu m-a luat o panică, oarecum m-a luat așa o transpirație pe șira spinării, Andra a încercat să îmi spună că totul este sub control, să mă calmez”, a mărturisit Narcisa Birjaru.

Lucrurile însă au fost ceva mai bune la albaștri. De data aceasta, când a revenit în bucătărie, Florin Dumitrescu nu a mai fost la fel de nemulțumit ca la primă „vizită”, atunci când l-a pus pe gânduri pe Cătălin Amarandei. Ba mai mult decât atât, acesta a mărturisit faptul că desertul, care e deja la rece, arată foarte bine

Cea mai mare provocare la etapa de main course a fost, se pare, montarea farfuriilor.

cătălin scarlatescu si theo costache la chefi la cutite 2021

Cătălin Scărlătescu i-a dat emoții Narcisei Birjaru

Și fix când echipa mov a terminat de pus piureul pe farfurie, Cătălin Scărlătescu a venit la bancul de lucru și a ordonat schimbarea platingului. Acesta a fost momentul în care Narcisa Birjaru și ajutoarele sale s-au panicat, au dat deoparte primele farfurii și au adus altele, pornind astfel de la zero cu aranjatul ingredientelor pentru main course-ul din finala Chefi la cuțite 2021.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

Totuși, fiindcă dorința de-a câștiga finala Chefi la cuțite 2021 este extrem de mare, concurenta nu a renunțat, ci s-a apucat imediat de pregătit alte farfurii, respectând indicațiile lui Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Finala Chefi la cuțite 2021. Chefi renumiți din România au degustat prima farfurie. Ce starter au avut finaliștii... Finala Chefi la cuțite 2021. Ce farfurii au pregătit finaliștii la main course. Ce greșeală i-a surprins pe chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x