Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite sezonul 12. Când aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro

Finala Chefi la cuțite sezonul 12 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY mai curând decât ai putea crede. După o semifinală epică, trei concurenți se luptă pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

colaj cu logo chefi la cutite si prezentatoarea irina fodor
Ultimele battle-uri ale sezonului 12 încep duminică, 15 octombrie. Când are loc Marea Finală Chefi la Cuțite | Antena 1

Ultimele battle-uri ale sezonului 12 încep duminică, 15 octombrie. Marea finală a celui mai iubit cooking show din România va avea loc pe 18 octombrie. Cei mai talentați trei bucătari ai sezonului se vor "duela" în meniuri pentru a obține voturile juriului și cei 30.000 de euro.

În sezonul 12, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu și-au ales concurenți care mai de care. Ei i-au trecut prin probe de foc și au format echipele "Portocala Mecanică", "Amanita Regală" și "Saint Tropez".

Concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ei au primit tunica portocalie:

Concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ei au primit tunica magenta:

Concurenții din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Ei au primit tunica turcoaz:

Dintre toți, unul singur va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro și dreptul de a se lăuda cu titlul de câștigător al sezonului 12 Chefi la Cuțite.

Bazat pe formatul internațional Game of Chefs, evoluat și adaptat pieței din România, Chefi la Cuțite este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane și care rămâne dedicată excelenței și inovației care au consacrat-o ca lider în divertisment.

După 12 sezoane, show-ul Chefi la Cuțite continuă să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și să aducă publicului povești extraordinare, care merită să fie văzute de o țară întreagă.

De sâmbătă, 21 octombrie, Antena 1 lansează cel mai așteptat show al anului 2023 - America Express. Producător, Mona Segall și echipa ei de succes.

Citește și: AntenaPLAY împlinește 10 ani și toți românii sunt invitați la Zilele Ecranelor Deschise

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Toamna aceasta, s-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton.

În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV i-a însoțit pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care a adus cele mai imprevizibile vești în cele mai dure battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar a fost o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au avut un asistent cu o listă consistentă de atribuții, Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Câte nume are Zaid Mohannad (Habibi) de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Toate 6 au o însemnătate... Cum arată iubita lui Cosmin Berki de la Chefi la cuțite. Ce imagine a publicat cu tânăra pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x