Antena Căutare

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Constantin Onuț, uluit de reacția lui Paul Tudosescu. Cei doi și-au spus replici acide

Paul Tudosescu, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, au răbufnit când l-a văzut pe Constantin Onuț la bancul său de lucru. Concurentul cu tunică roșie a rămas uluit de reacția colegului său de competiție.

colaj foto cu constantin onut,constantin onut si dumitru paul tudosescu si poza poza cu dumitru paul tudosescu in finala chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Constantin Onuț și Dumitru Paul Tudosescu și-au adresat replici acide în finala Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Camerele de filmat au surprins noi tensiuni între concurenți. Constantin Onuț și Paul Tudosescu (Pablo) și-au adresat replici acide de față cu toată lumea, chiar în finala sezonului 11 Chefi la cuțite.

Pentru că este ultima etapă a competiției, emoțiile și adrenalina și-au spus cuvântul în bucătăria show-ului culinar. După ce și-au format echipele, finaliștii au făcut tot ce au putut pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat a treia probă. Constantin Onuț și Matthew Ehsanmehr, replici dure

Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Paul Tudosescu au scos din dotare toate strategiile pentru ultima etapă a competiției. De pe platoul de filmare au fost nelipsite certurile și dezvăluirile neașteptate.

Paul Tudosescu a răbufnit de nervi când l-a văzut pe Constantin Onuț la bancul de lucru în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite

Paul Tudosescu s-a enervat peste măsură când a văzut că timpul este limitat, iar preparatul său nu este încă gata. Nervii finalistului au fost amplificați de venirea lui Constantin Onuț la bancul de lucru.

„Eu am și zic că țin cumva cu Pablo, chiar dacă o să lucrez și o să îmi dau tot interesul pentru o altă echipă. Nu știu, cumva am simțit că m-am împrietenit cu el și m-am dus să văd ce a făcut”, a spus concurentul cu tunică roșie.

Fără rea intenție, Constantin Onuț și-a dorit să vadă cum arată preparatul din carne al lui Paul Tudosescu când este tăiat.

„Băi, pleacă de aici! Te rog eu. Pleacă de aici acum, te rog!”, a strigat Paul Tudosescu la Constantin Onuț.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor. Concurentul l-a „atacat”

Reacția neașteptată a cuțitului de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu l-a uluit pe concurentul cu tunica roșie: „Foarte, foarte urât! Chiar m-a dezamăgit. Acum nu știu care a fost faza”.

Tensiunile dintre cei doi s-au ameliorat rapid. Constantin Onuț a preferat să plece de la bancul de lucru atunci când Pablo i-a cerut. Acesta s-a reîntors la echipa Ninei Hariton, unde a dezvăluit că finalista are un preparat câștigător în sezonul 11 Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Laurențiu Neamțu și-a pierdut răbdarea și a răbufnit. Ce a făcut Stelian Nistor... Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton a răbufnit când a văzut ce făceau rivalii săi. Cătălin Scărlătescu, re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x