Antena Căutare

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Gina Pistol și-a făcut apariția și a dezvăluit care e miza. Pentru ce trofeu se întrec chefii

Gina Pistol a avut o apariție de senzație în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Prezentatoarea TV a dezvăluit care este miza pentru care se întrec chefii de data aceasta. Iată despre ce este vorba.

colaj foto cu gina pistol, laurentiu neamtu, nina hariton si dumitru paul tudosescu în finala chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Înainte de finala Chefi la cuțite sezonul 11, Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Dumitru Paul Tudosescu au făcut dezvăluiri surprinzătoare | Antena 1

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite a început cu multe emoții și speranțe. Nina Hariton, Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu au pășit mai încrezători ca niciodată în forțele lor, fiind susținut de chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Finaliștii au așteptat cu sufletul la gură să afle noile vești de la Gina Pistol în ceea ce privește ultima etapă a competiției. Prezentatoarea TV a pășit în bucătăria show-ului culinar într-o rochie impecabilă și cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Ce echipă a câștigat ultimul battle și a intrat direct în semifinală. Ce verdict a adus banda

„E ziua cea mare!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Gina Pistol a anunțat pentru ce se întrec jurații în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite

Nici bine nu și-a făcut apariția în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite că Gina Pistol a anunțat miza cea mare pentru jurați. Se pare că de data aceasta un chef va pune mâna pe un trofeu neașteptat: păpuși ce seamănă izbitor cu chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

„Unul dintre voi, chefii mei preferați, va primi trei păpuși de pus în vitrină!”, a spus prezentatoarea TV.

„Chiar aș vrea păpușile alea! Să le am acasă și ar sta bine lângă colecția mea de pahare!”, a fost replica savuroasă a lui chef Florin Dumitrescu.

Pe lângă trofeul oferit de Gina Pistol, jurații își doresc foarte mult să victoria în sezonul 11 Chefi la cuțite. Deși emoțiile s-au făcut remarcate în rândul concurenților, chefii au mare încredere în abilitățile lor de bucătari.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râzi?!”

„Am puține emoții pentru că trebuie să ducem farfuria la un nivel înalt”, a dezvăluit Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu.

„Să mă văd jucând finala Chefi la cuțite e ceva enorm! Mă bucur enorm că am fost aici. Sunt finalist Chefi la cuțite sezonul 11! Ce să mai vreau altceva?!”, a spus Pablo, înainte de confruntarea finală.

„Sunt foarte motivată! Mă uit la bărbații ăștia, sunt frumoși, dar nu mi-e frică de ei deloc. (...) Ceea ce s-a întâmplat a fost pur și simplu o magie! Tot parcursul ăsta, toate confruntările și toate battle-urile datorită lor sunt astăzi foarte puternică. E o adunătură de experiențe și stări”, a completat Nina Hariton.

„Așteptările sunt mari, dragii mei!”, i-a averizat Gina Pistol pe finaliști.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Premieră în istoria Chefi la cuțite: toate cuțitele de aur au intrat în Marea Finală din această seară! Show-ul, lider d... Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Finaliștii și-au făcut echipele. Pe cine au ales. Ce mișcare a făcut Paul Tudosescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x