Antena Căutare

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Laurențiu Neamțu și-a pierdut răbdarea și a răbufnit. Ce a făcut Stelian Nistor

Laurențiu Neamțu și-a pierdut răbdarea în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite și a răbufnit, după gestul făcut de Stelian Nistor. Iată ce a făcut Constantin Onuț în timp ce gătea pentru Nina Hariton, dar și ce a dezvăluit Anica despre Pablo.

colaj foto cu laurentiu neamtu, poza cu stelian nistor si laurentiu neamtu si poza cu stelian nistor in finala chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Laurențiu Neamțu a dezvăluit ce l-a enervat la Stelian Nistor, în finala Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Finaliștii au avut la dispoziție doar 10 minute să explice echipelor ce au de făcut. Tensiunile și panica și-au făcut apariția rapid pe platoul de filmare. Mai mult decât atât, presiunea și-a pus amprenta concurenților.

După ce și-au ales 5 persoane în echipa lor, finaliștii au fost nevoiți să pună la punct toate detaliile în ceea ce privește farfuria lor din Marea Finală a show-ului culinar. Spiritele au început să se încingă după ce Gina Pistol a dat startul primei probe din această ultimă etapă.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat prima probă din semifinală. Ce confesiuni au făcut concurenții

În Finala sezonului 11 Chefi la cuțite, Laurențiu Neamțu a avut parte de o reacție neașteptată la bancul de lucru. Concurentul și-a pierdut răbdarea și a răbufnit în fața camerelor de filmat, când a văzut ce face Stelian Nistor.

De ce l-a „certat” Laurențiu Neamțu pe Stelian Nistor în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Ce a făcut Constantin Onuț în timp ce gătea pentru Nina Hariton

Stelian Nistor a reușit să-l scoată din sărite pe Laurențiu Neamțu cu întrebările sale, chiar în Marea Finală a show-ului culinar. Finalistul lui chef Florin Dumitrescu și-a stăpânit cu greu nervii.

Astfel, replicile acide dintre cei doi nu au întârziat să apară. Acesta i-a spus colegului său să nu-l mai deranjeze cu întrebări nelalocul lor: „Nu mă mai opri cu niște întrebări stupide, da?! Te-am ales în echipă, gândește și tu. Ești bucătar! ”.

„Da, scuze!”, a răspuns Stelian Nistor.

„Stelian a fost un pic pierdut. Chiar să întrebe orice, chiar și unde topește untul. (...) Am înjurat de multe ori, îmi cer scuze!”, a mai adăugat Laurențiu Neamțu.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Gina Pistol a adus lacrimi în ochii semifinaliștilor. Concurenții au primit mesaje de la familie

„Așa sunt eu de felul meu. Mă pierd câteodată și o iau pe arătură”, a completat Stelian Nistor.

Cearta dintre cei doi a continuat la bancul de lucru. De asemenea, și Constantin Onuț a apelat la un gest neașteptat în timp ce gătea pentru Nina Hariton. Acesta a pus curry în preparatul finalistei, chiar dacă aceasta i-a spus că o să fie greu să controleze sarea.

Mai mult decât atât, Constantin Onuț s-a implicat atât de tare în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite încât a uitat să se relaxeze, lucru pe care l-a observat imediat Luna Morgaciova.

„Pe Pablo acum nu îl văd nervos și ar trebui să fie. Îl văd relaxat”, a fost dezvăluirea pe care a făcut-o AnaMaria Ijac (Anica).

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Finaliștii și-au făcut echipele. Pe cine au ales. Ce mișcare a făcut Paul Tudosescu... Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Constantin Onuț, uluit de reacția lui Paul Tudosescu. Cei doi și-au spus replici ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x