Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Gina Pistol a adus lacrimi în ochii semifinaliștilor. Concurenții au primit mesaje de la familie

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, semifinaliștii au primit mesaje emoționante de la rude, prieteni și familie.

Colaj cu Gina Pistol și semifinaliștii sezonului 11 Chefi la cuțite Galerie
În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, semifinaliștii au primit mesaje emoționante de la rude, prieteni și familie. | Antena 1

După ce s-a aflat cine sunt cei 9 semifinaliști de la Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol și-a făcut apariția în platou și i-a fascinat pe cei prezenți cu superba sa ținută.

„Nu mă mai uit la tine că-mi vine să plâng, de emoții cumva. Nu știu ce am făcut să merit să fiu aici, nu sunt conștientă de mine și de ce am făcut până la un punct, cumva mi se pare prea frumos ca să fie adevărat”, a zis Mihaela Zahariea.

Ceea ce a urmat a fost de neuitat pentru cei din platou: mesaje de la familie, prieteni și cei dragi.

Concurenții care au ajuns în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 au primit mesaje emoționante de la familie. Ce s-a văzut în imagini

În timp ce toți concurenții se uitau cu multă atenție la Gina Pistol, un ecran s-a deschis și în imagini a apărut iubita lui Pablo, cu un mesaj de încurajare. Așa cum era de așteptat, pe obrajii cuțitului de aur au început să se prelingă numeroase lacrimi. Curajul a fost imediat înlocuit de emoție, mai ales atunci când și-a văzut băiatul.

„Te mișcă într-un fel, n-ai cum. Poți să fii stană de piatră. Am plâns ca un copil”, a zis concurentul.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost salvat

„Am plâns și eu cu tine! Pe bune”, a zis Scărlătescu, emoționat din plin.

Anica și-a revăzut mama și fratele, iar Contantin Onuț a zâmbit larg când și-a văzut iubita, părinții și băiețelul.

„Fiul meu e foarte, foarte mândru de mine. Deja numără zilele până când vin acasă”, a zis concurentul din echipa roșie.

Matthew s-a „sufocat” de lacrimi când a văzut mesajul de la fratele lui și de la alți apropiați: „Mereu a avut rol de tată, mai mult decât de frate”.

Citește și: Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au ajuns la perfuzii. Nina Hariton a spus prin ce dramă trece

Ștefan Nistor și-a revăzut logodnica și părinții, care l-au motivat și l-au amuzat totodată cu emoțiile avute.

Zâmbetul Ninei Hariton a dispărut rapid și a fost înlocuit de lacrimi atunci când a văzut ce mesaj emoționant a primit.

Rând pe rând, fiecare concurent a primit încurajări, felicitări, declarații de iubire și...pupici! Dorul de casă și de cei dragi i-a făcut pe mulți să realizeze încă o dată cât de departe au ajuns în competiție și că au reușit să își facă familiile mândre.

Un moment inedit și emoționant a fost atunci când Matthew și-a scris pe mână un mesaj de susținere față de mișcarea femeilor din Iran, care luptă pentru libertatea lor de exprimare.

Apoi, chefii au încercat să dea semifinaliștilor de la Chefi la cuțite sezonul 11 sfaturi prețioase înainte de probă.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. Cine sunt semifinaliștii sezonului 11. Ce concurenți se vor lupta pentru un loc în marea... Ei sunt semifinaliștii sezonului 11 Chefi la cuțite! Echipa lui Sorin Bontea, victorie decisivă în ediția lider de audie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x