Antena Căutare

Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, veste neașteptată pentru prietenii virtuali. Unde va face Crăciunul

Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, a dat o veste neașteptată pe rețelele sociale. Hai să vezi ce imagine a publicat pe contul de Instagram.

Colaj cu Florica Boboi în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, a dat o veste neașteptată pe rețelele sociale | Antena 1

Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei. Aceasta publică, ori de câte ori are ocazia, imagini sau videoclipuri pe contul de Instagram.

De curând, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea a venit cu o veste neașteptată pentru toți cei care o apreciază. Florica Boboi nu s-a putut abține și le-a dezvăluit oamenilor din mediul online unde își va face petrece Crăciunul.

Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, s-a întors în România

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Florica Boboi este stabilită în Franța de aproximativ opt ani, unde lucrează ca bucătar și totodată organizator de evenimente. La scurt timp de la Finala show-ului culinar, concurenta lui chef Sorin Bontea s-a întors în țara care a adoptat-o, însă nu a uitat de România.

Citește și: Florica Baboi, primele declarații despre ce va face cu banii câștigați la Chefi la Cuțite sezonul 10: „Premiul o să-l investesc”

Recent, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că vine în țara natală, semn că își va petrece Sărbătorile aici. Aceasta a publicat un selfie prin intermediul unui InstaStory, iar alături de el a pus și o descriere.

„România venim!”, a scris ea vizibil entuziasmată.

Deși este plecată de foarte mult timp din România, Florica Boboi se întoarce cu drag în țară de fiecare dată când are ocazia.

Cine e Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite

Florica Boboi are 37 de ani și s-a născut în Țara Oașului. În cadrul preselecțiilor de la Chefi la cuțite, concurenta lui chef Sorin Bontea a oferit mai multe detalii despre meseria ei, dar și căsnicia cu soțul său.

„Este o adevărată realizare în viață anii de căsnicie, pentru că mașinile și casele trec și vin, dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi s ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat. Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva îmi iese! Îi trebuie monument soțului meu, săracul de el, că mă suportă în fiecare zi, fiindcă nu e ușor cu o femeie ca mine. Când mă apucă dracii aceia de la Oaș nu mai există nimic. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a povestit ea în cadrul show-ului culinar.

Citește și: Gigi Nicolae, concurentul sezonului 10 Chefi la cuțite, se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată femeia care i-a dat viață

„Prima dată am fost la Viena, din Viena am ajuns în Italia și de acolo la Paris. Din lipsa de bani, în 2002 am plecat și am lucrat la seră, la agricultură. Lucram din greu, de la 3 dimineața până la 10-11 seara, cam 20 de ore pe zi ca să se facă banii de chirie și de mâncare și de tot. Soțul nu s-a regăsit acolo nici cu limba, nici cu lucrul, așa că am plecat în Italia. Acolo am lucrat la curățenie, după care patronii unde lucram la curățenie și-au deschis un restaurant de pește și fructe de mare. Și făcând curățenie pe acolo, bucătarii m-au mai pus una alta să fac și eu mai furam meserie. Și am zis să încerc. Am descoperit pasiunea asta pentru bucătărit și am decis să încerc. Am făcut o școală în Torino, o școală de bucătărie, am și diplomă și am reușit într-un final să încep să lucrez, am luat locul unui bucătar în concediu.

Am cerut să-mi mărească salariul și nu au vrut, așa că le-am zis că nu mai lucrez și mă duc în Franța. Soțul n-o vrut să audă, în Italia era limba mai ușoară. Și m-am încăpățânat și l-am convins până la urmă să vină după mine. Am început de la curățenie, dar apoi m-am ambiționat și am mers să lucrez la restaurant. Prima dată eram pierdută, dar apoi am rămas. N-a fost deloc ușor, mai ales că au fost sacrificii, se lucra și sâmbăta și duminica. Mai ales că e greu pentru femei în bucătărie, acolo unde în general sunt mai mulți bărbați. Dar am ajuns mai puternică mai puternică. Am ajuns șefa lor, patronilor le-a plăcut mult de mine, am lucrat cinci ani acolo. Acum sunt organizator de evenimente și gătesc. Am propria firmă acum și fac evenimente pentru români”, a mai zis ea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Urmărește tot sezonului 10 Chefi la cuțite pe AntenaPlay.

Florica Baboi, primele declarații despre ce va face cu banii câștigați la Chefi la Cuțite sezonul 10: „Premiul o să-l in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x