Antena Căutare

Florica Baboi, primele declarații despre ce va face cu banii câștigați la Chefi la Cuțite sezonul 10: „Premiul o să-l investesc”

Deși nu a intrat în echipe de la începutul competiției, Florica Baboi a dat tot ce a avut mai bun. Câștigătoarea sezonului 10 a adus plus valoare echipei lui Chef Sorin Bontea și împreună au reușit să aducă marele premiu în echipa argintie.

colaj foto florica baboi castigatoarea chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 10. a dezvăluit ce plănuiește să facă cu banii din premiu. | Antena 1

Atunci când a fost adusă în echipa lui Chef Sorin Bontea de către Chef Cătălin Scărlătescu datorită unei super amulete, Florica Baboi nu se aștepta să ajungă până aici. Concurenta sezonului 10 a declarat chiar și în finală că a luat competiția pas cu pas, evident dorindu-și foarte mult să câștige. Cu multă muncă și ajutorul chef-ului și al echipei, aceasta a adus premiul cel mare în echipa argintie spre bucuria colegilor.

Ce va face Florica Babou cu banii din premiul câștigat la Chefi la Cuțite

Pe lângă trofeul mult râvnit al Chefi la Cuțite sezonul 10, Florica Baboi a plecat acasă și cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. În cadrul unui interviu acordat pentru cancan.ro, aceasta a dezvăluit ce plănuiește să facă cu banii, dar și ce planuri are pentru sărbători.

Potrivit declarațiilor sale, cei 30.000 de euro vor mege către afacerea sa pentru că își dorește să mărească echipa de catering.

„Viața mea nu s-a schimbat foarte mult, lucrez ca și până acum. Sunt și voi rămâne aceeași persoană. Premiul o să îl investesc în proiectul meu. O să îmi măresc echipa de catering.

Dacă îl contactez răspunde (n.r. Sorin Bontea), dacă îi scriu un mesaj sau îi cer o părere îmi răspunde cu plăcere. Este un chef și un caracter deosebit. Mă bucur că am lucrat cu el și că l-am cunoscut.”, a mărturisit Florica Boboi, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Florica Boboi, după ce a câștigat Chefi la cuțite. Imaginile la care fanii au reacționat imediat

Florica Boboi petrece sărbătorile în familie, prima dată după 15 ani

Originară din Țara Oașului, câștigătoare sezonului 10 Chefi la Cuțite nu a mai avut ocazia să petreceă foarte mult timp alături de cei dragi, în ultimii ani. De mai bine de opt ani, aceasta locuiește în Franța, la Paris, unde lucrează în bucătăriile pariziene și este organizator de evenimente.

Însă, anul acesta, și datorită revenirii în țară pentru emsiune, ea a mai rămas aici și va petrece Crăciunul alături de cei dragi, pentru prima dată în ultimii 15 ani.

„Anul ăsta o să fim acasă cu familia, alături de cei dragi. Nu am mai făcut Crăciunul acasă nici nu îmi amintesc de câți ani, 15 ani sau poate mai mult, am tot lucrat, nu puteam. Anul ăsta o să fie magic și apoi îmi aștept colegii pentru pregătirea de Revelion.”, a mai spus Florica Boboi.

Citește și: Ce mesaj a transmis Gabriel Drăgușanu, după ce Florica Boboi a câștigat sezonul 10 Chefi la cuțite. Cum a surprins internauții

Gigi Nicolae, concurentul sezonului 10 Chefi la cuțite, se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată femeia care i-a dat vi... Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, veste neașteptată pentru prietenii virtuali. Unde va face Cră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x