Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Florin Dumitrescu a trăit o surpriză de proporții! Cătălin Scărlătescu și Cosmin Seleși au venit la ușa lui. Ce a urmat

Florin Dumitrescu, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, a fost mai mult decât surprins atunci când „rivalul” său, Cătălin Scărlătescu, a venit la ușa lui. Care a fost motivul vizitei?

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final și cei trei jurați și-au luat o binemeritată pauză, savurând frumoasa perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Este și cazul lui Florin Dumitrescu, cel mai tânăr dintre cei trei celebri chefi. Acesta a fost extrem de activ în ultimele zile pe Instagram și a dezvăluit fanilor poze, clipuri video și tot felul de detalii neașteptate.

Florin Dumitrescu, surpriză uriașă din partea lui Cătălin Scărlătescu și Cosmin Seleși

Una dintre cele mai surprinzătoare postări a fost cea în care îndrăgitul bucătar a dezvăluit faptul că tocmai „rivalul” său de la emisiunea „Chefi la cuțite”, simpaticul Cătălin Scărlătescu, a decis să-i facă o vizită, aducând cu el și un dar pe măsură!

Mai exact, acesta a pregătit sarmale, cozonac, cârnați, pâine și multe alte bunătăți făcute de el, special pentru colegul său de platou.

citește și: Care este numele complet al lui Florin Dumitrescu și ce vârstă are juratul „Chefi la cuțite”

Fanii înfocați ai celor doi știu că nu este pentru prima oară când Cătălin Scărlătescu face astfel de surprize pentru colegii săi de platou.

Așa cum era de așteptat, surpriza a fost una extrem de apreciată și Florin Dumitrescu și „dovada” a fost publicată pe Instagram.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Dincolo de rivalitățile din competiția „Chefi la cuțite”, cei pe cei trei jurați ai îndrăgitului show culinar de la Antena 1 îi leagă o prietenie puternică, bazată, desigur, pe respect și afecțiune.

citește și: Cum arăta Florin Dumitrescu în 2014, când apărea la emisiunea „Iadul bucătarilor”! „Tânăr și neliniștit”

Și se pare că Scărlătescu nu a fost singura vedetă care i-a adus lui Florin Dumitrescu un cadou special. La fel a făcut și Cosmin Seleși, îndrăgitul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Florin Dumitrescu are mulți prieteni care îl surprind în mod plăcut la diferite ocazii. În prezent, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a luat o binemeritată pauză, pe care o savurează alături de familie și cei dragi. Sezonul 9 al îndrăgitului show culinar este în pregătire, așa că cei trei jurați „își trag sufletul” înainte de-a porni o nouă bătălie culinară.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost unul cu adevărat spectaculos și ne-a adus povești de viață savuroase, concurenți talentați, rețete delicioase și momente de neuitat. După etapa degustărilor pe nevăzute, concurenții s-au întrecut în etapa de bootcamp, pentru a demonstra că merită un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Cei trei jurați și-au ales membrii echipelor și apoi au urmat numeroase battle-uri palpitante, cu teme culinare extrem de interesante. Apoi, nouă finaliști s-au întrecut pentru un loc în finală, dar doar trei au reușit să treacă mai departe, în competiție. Maria Șandru, Roxana Blenche și Ionuț Belei au dat bătălia finală, iar acesta din urmă a fost desemnat câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”, spre marea bucurie a lui Sorin Bontea.

Video