Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Soția l-a filmat pe Florin Dumitrescu doar în prosop, în intimitatea căminului! Ce au văzut fanii

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” a fost filmat de soție într-o ipostază surprinzătoare, în intimitatea căminului.

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți bucătari din România

Antena 1

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți bucătari din România, acesta având în prezent aproximativ jumătate de milion de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

Începând cu anul 2016, acesta este jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Sezonul 8 s-a terminat în luna decembrie și nu mai este mult până ce publicul se va reîntâlni cu bucătarii preferați. Până atunci, fanii urmăresc ce fac chefii și astfel au putut descoperi imagini cu Florin Dumitrescu în prosop, în intimitatea casei sale.

Florin Dumitrescu, filmat de soție și dat de gol pe Instagram

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus publicului 44 de ediții savuroase ce au ținut publicul cu sufletul la gură. Am avut parte de povești de viață uluitoare, rețete magice și momente savuroase.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în numeroase dueluri și bătălii culinare și și-au pus la bătaie amuletele, într-un joc de strategie curată.

citește și: Cum arată Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” cu păr vâlvoi! Fanii au reacționat imediat: „Florin Piersic pe șaten”

Fiecare și-a ales bucătarii din echipe pe sprânceană, mizând pe calitățile și chiar pe defectele fiecărui concurent. După etapa de bootcamp, unde zeci de persoane de toate vârstele au trecut prin trei probe de foc, cei trei chefi au împărțit tunici și au dat startul probelor pe echipe.

Descoperă mai multe imagini cu Florin Dumitrescu în GALERIA FOTO de mai sus

Se pare că în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cel mai norocos la capitolul acesta a fost Cătălin Scărlătescu, acesta reușind să stea departe de dueluri. Nu la fel de norocoși au fost rivalii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, care au fost parcă „abonați” la dueluri!

După o semifinală „jucată” în nouă concurenți, doar trei bucătari au ajuns să dea confruntarea finală: Maria Șandru, Roxana Blenche și Ionuț Belei, acesta din urmă fiind desemnat și câștigătorul trofeului în valoare de 30.000 de euro.

Acum, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au „pus la gătit” sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Fiindcă a fost ocupat cu filmările, acesta a ales să stea izolat, în podul casei, până când se convinge că nu este purtător de coronavirus și deci că nu reprezintă un pericol pentru soție și pentru cele două fetițe ale sale.

citește și: Gestul neașteptat pe care l-a făcut Speak pentru Sorin Bontea, înainte de noul sezon „Chefi la cuțite”

„Neața! Aşa sunt diminețile mele pe perioada filmărilor. Mai ales în etapa battleurilor. Chiar dacă sunt obosit, supărat sau fără chef, Prodigy - Vodoo People (pendulum mix) îşi face treaba! Nu mai zic nimic de efortul Cristinei de a-mi face toate poftele. Apare dimineața cu cafeaua la uşă, cu zâmbetul pe buze, indiferent de cât de tare e muzica nu bate în țeavă!
P. S. Scuzați trupul de felină 🤦dar şi la plajă, tot aşa arăt.

@cristinasimadumitrescu #morningroutine #happyfamilytime #bunadimineata

Am furat postarea de pe storyul Cristinei 🤭🤭🤭”, a scris chef Florin Dumitrescu, în dreptul clipului video în care apare purtând prosop în jurul taliei.

Așa cum era de așteptat, imaginile au făcut senzație și au adunat zeci de mii de vizualizări și numeroase comentarii.

Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” va fi difuzat în curând, la Antena 1!

Video