Antena Căutare

Florin Dumitrescu și-a folosit prima amuletă la „Chefi la cuțite” și a făcut schimb de concurenți

Surpriză de proporții încă în primul battle din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu este cel care a decis să-și folosească deja prima amuletă!

Florin Dumitrescu și-a folosit prima amuletă la „Chefi la cuțite” și a făcut schimb de concurenți Galerie
Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Nici bine nu au intrat în bucătăria din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” că tensiunile au și început să atinge cote uriașe! Încă din primele minute, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au început să se tachineze.

Totuși, dincolo de vorbele pe care și le-au aruncat, iată că situația a devenit ceva mai complicată, atunci când Gina Pistol a anunțat noile reguli din acest sezon „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă din sezonul 8 Chefi la cuțite

„A început războiul psihologic deja”, a dezvăluit Sorin Bontea.

citește și: Primul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea

„Pentru că sunt atât de multe amulete, unele dintre ele trebuie folosite la începutul probei. Cheful treuie să anunțe la începutul probei”, a anunțat frumoasa Gina Pistol, spre marea surpriză a tuturor. Nu a durat mult și unul dintre jurați deja a decis să folosească unul dintre bonusurile deținute!

„Trei oameni am ales cu gândul că aș putea să fac schimb de concurenți”, a recunoscut Florin Dumitrescu. Apoi, acesta a apăsat butonul roșu și a dezvăluit ce amuletă vrea să folosească, în această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

„Primul concurent pe care îl voi schimba de la mine din echipă este Zanni. El va îmbrăca tunica în dungi”, a anunțat Florin Dumitrescu, spre marea surprindere a lui Sorin Bontea. La schimb, acesta l-a luat pe Vlăduț Manoliu, unul dintre concurenții pe care Sorin Bontea se baza din plin!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scă... A doua amuletă, al doilea schimb de concurenți! Cum arată acum echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x