Căutare Live

Florin Dumitrescu, speriat de una dintre salatele pregătite de concurenți în bootcampul „Chefi la cuțite”

Surpriză de proporții în ediția 25 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu s-a speriat de una dintre salatele pregătite de concurenți în etapa de bootcamp!

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în bootcampul „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Mai bine de o sută de concurenți au ajuns în prima etapă de bootcamp din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, fiecare a avut de pregătit o salată de fructe prin care să arate că pot tăia corect, pot aranja frumos în farfurie și pot face spectacol culinar în farfurie!

citește și: Au luat avionul și au făcut show! Chefii, intrare spectaculoasă în bootcampul „Chefi la cuțite”

După ce s-a terminat timpul de gătit, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au început să meargă printre bancurile de lucru și au analizat fiecare farfurie în parte!

citește și: Celebra Loredana, apariție spectaculoasă la „Chefi la cuțite”! Ce rețetă surprinzătoare a ales să gătească

Surpriza a fost mare atunci când Florin Dumitrescu s-a speriat de una dintre salatele pregătite de concurenți. Ce anume l-a intrigat și ce i-a dezvăluit concurentei?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cum arată o salată de fructe a la diva, ca-n Dorobanți! Reacția de milioane a lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuți... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri