Antena Căutare

Celebra Loredana, apariție spectaculoasă la „Chefi la cuțite”! Ce rețetă surprinzătoare a ales să gătească

O surpriză uriașă din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când în bucătărie și-a făcut apariția unica și inegalabila Loredana, jurata emisiunii „X Factor”!

Celebra Loredana, apariție spectaculoasă la „Chefi la cuțite”! Ce rețetă surprinzătoare a ales să gătească Galerie
Loredana, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 25 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o vedem pe Loredana, jurata emisiunii „X Factor” de la Antena 1!

Celebra artistă a dezvăluit că epidemia de coronavirus i-a luat plăcerea de-a susține concerte în țară, dar i-a oferit o binemeritată pauză, în care a avut șansa să gătească mai mult!

Loredana, concurentă în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite

„A fost o perioadă extrem de interesantă, în aceste două luni și ceva nu am avut niciun concert. Nu a existato asemenea pauză de când am început să cânt, de la 14 ani. Îmi lipsește scena, trebuie să recunosc, este spațiul meu sacru, este paradisul meu. Dar trebuie să ai grijă ce-ți dorești. Mi-am dorit întotdeauna să am o lună să stau degeaba, să evadez din toată această neîntreruptă mișcare și uite că s-a întâmplat.

citește și: Ce reacție au avut jurații „Chefi la cuțite” când au văzut farfuria pregătită de Loredana! „Am văzut niște documentare”

Am stat în pijamale, am gătit. Îmi place să încerc orice nebunie de pe lumea asta, pentru că sunt foarte curioasă. Am mâncat meduză, greieri, scorpioni. Îmi plac foarte mult insectele”, a dezvăluit Loredana, jurata emisiunii „X Factor” de la Antena 1!

Am aflat despre artistă faptul că gătește de când se știe, iar această pasiune a fost transmisă de la mama sa. Cântăreața a ales să pregătească un mic dejun indian.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriză pentru jurații „Chefi la cuțite”, în ultima etapă de degustări! Ce au găsit în farfurie... Ce reacție au avut jurații „Chefi la cuțite” când au văzut farfuria pregătită de Loredana! „Am văzut niște documentare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x