Cu ceapă și ciupercuțe, scăldate în sos de vin, sunt chiar delicioase aceste „Pipote și inimi de pui cu legume”!
Ingrediente pentru Pipote și inimi de pui cu legume
- 500 g pipote și inimi de pui
- 500 g ciuperci champignon
- 1 ardei roșu
- 1 ceapă
- 2 linguri de bulion
- 50 ml vin roze
- 200 ml ulei de măsline
- sare
- piper
- busuioc
- boia dulce și iute
- 1 legătură de pătrunjel
- felii de roșii cu oregano, pentru decor
Mod de preparare Pipote și inimi de pui cu legume
Se curăță, se spală și se porționează pipotele și inimile de pui și se prăjesc în ulei încins. Se adaugă ceapa și ciupercile tocate, se amestecă bine, apoi se stinge totul cu vin și se lasă să se pătrundă bine. Se mai completează cu apă, iar când sunt bine pătrunse, se adaugă bulionul și se condimentează după gust, cu sare, piper, busuioc și boia de ardei.
După stingerea focului, se adaugă verdeața tocată mărunt.
Cușma lui Goguță. O rețetă delicioasă pe bază de clătite!... Ton în mantie de chives și lămâie cu piureuri de legume, în coșulețe de parmezan...