Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Foștii concurenți de la „Chefi la cuțite”, reuniune emoționantă! Ce a dezvăluit Vlăduț Manoliu: „Trebuie să recunosc”

Claudia Radu, fostă concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, și-a pus urmăritorii pe jar cu o fotografie în care apare alături de foștii săi colegi de platou!

Aceștia au avut ocazia să se reîntoarcă pe platourile de filmare ale îndrăgitului show culinar

Instagram

Se pare că foștii concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au avut recent parte de o reuniune mai mult decât emoționantă.

Aceștia au avut ocazia să se reîntoarcă pe platourile de filmare ale îndrăgitului show culinar și o dovadă în acest sens sunt chiar numeroasele fotografii postate pe Facebook și Instagram.

Foștii concurenți din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, reuniune emoționantă

Din ce se poate vedea, foștii concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au pregătit pentru public o surpriză. Despre ce este vorba? Vom afla în sezonul următor, ce va fi difuzat în curând la Antena 1!

Reuniunea a fost una extrem de emoționantă și acesta a fost momentul în care chiar și „durul” Vlăduț Manoliu a fost sensibilizat și a făcut o dezvăluire complet neașteptată!

citește și: Gestul neașteptat pe care l-a făcut Speak pentru Sorin Bontea, înainte de noul sezon „Chefi la cuțite”

„Ne-a plăcut atât de mult la emisiune încât ne-am întors. Dar de data asta nu în calitate de concurenți, ci de jurați. Trebuie să recunosc că în partea asta este cu totul altfel. Nu ți se arde mâncarea în tigaie, nu se scurge timpul așa de repede, și cel mai fain, apuci să guști din toate bunătățile gătite in bucătărie. O super experiență. Chefi la cuțite, mulțumesc!”, a dezvăluit acesta, pe pagina sa oficială de Facebook.

𝐉𝐔𝐑𝐈𝐙𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐒𝐄𝐌𝐈𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋𝐄𝐈 𝐒𝐄𝐙𝐎𝐍𝐔𝐋𝐔𝐈 9️⃣ Chefi La Cutite Ne-a plăcut atât de mult la emisiune încât ne-am întors. ❤️ Dar de...

Posted by Chef Manoliu on Monday, 8 February 2021

Nici Claudia Radu nu a fost mai prejos, aceasta alegând să posteze o poză în care se poate vedea că, după ce au fost pe platourile de filmare de la „Chefi la cuțite”, foștii concurenți au stat la un pahar de vorbă, depănând amintiri și petrecând un timp plăcut împreună.

citește și: Cum vor arăta Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la bătrânețe! Fanii „Chefi la cuțite” și-au ales preferatul

„Oameni frumoși, vă iubesc de nu mai pot! ❤❤❤❤ @chefilacutite #sezonul8 #reuniunea”, a scris fosta concurentă în dreptul pozei, semn că experiența a fost una cu adevărat specială.

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a ținut cu sufletul la gură timp de 44 de ediții, la finalul cărora a fost desemnat câștigător Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Acum, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au pus la „dospit” sezonul următor al îndrăgitului show culinar, ce va avea premiera în curând, la Antena 1!

Video