Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” s-a apucat de cântat și fanii au rămas mască! Ce voce are acesta

Sorin Bontea, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 și-a uimit fanii cu o filmare complet neașteptată, în care apare împreună cu Speak.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus la „gătit” sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus la „gătit” sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, spre marea bucurie a fanilor.

Cei trei îndrăgiți jurați sunt extrem de activi pe paginile lor de socializare și publică în mod frecvent fotografii, clipuri video și story-uri realizate în culisele show-ului culinar de la Antena 1.

Sorin Bontea s-a apucat de cântat la „Chefi la cuțite”, la îndemnul lui Speak

Fanii așteaptă cu sufletul la gură detalii despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în care îl vom vedea în rolul de prezentator pe simpaticul Speak, colegul de la „Asia Express” al lui Sorin Bontea!

În sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, Speak a făcut echipă cu iubita sa, Ștefania, în timp ce Sorin Bontea s-a aliat cu Răzvan Fodor. Cele două echipe au trecut printr-o aventură de zile mari și au fost nevoite să rezolve numeroase misiuni complicate și puzzle-uri surprinzătoare.

citește și: Răzvan Fodor a făcut „instrucție” cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Imagini din sezonul nou „Chefi la cuțite”

A fost o luptă contracronometru și cele două echipe au ajuns să se întreacă în marea finală. Fiindcă au fost mai rapizi, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost cei care au reușit să pună mâna pe marele trofeu, Speak și Ștefania clasându-se pe locul doi în clasament.

Deși lucrurile s-au întâmplat astfel, iată totuși că prietenia dintre Speak și Sorin Bontea nu s-a stricat deloc.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak va avea importantul rol de prezentator, spre deliciul fanilor. În timpul filmărilor, cei doi foști concurenți de la „Asia Express” nu au ratat însă șansa de-a se tachina din plin, iar imaginile postate de cei doi pe paginile lor de Instagram sunt de-a dreptul savuroase.

Din spusele celor trei chefi, sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” o să fie unul spectaculos, presărat cu numeroase surprize pentru public.

Vă reamintim că în sezonul trecut, sute de concurenți s-au înscris la preselecții, dar doar cei care au obținut două sau trei cuțite. Apoi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au împărțit tunici și și-au format fiecare câte o echipă extrem de puternică.

citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” are acum un look spectaculos! Cum arată cu părul gri

Sorin Bontea i-a ales pe Vlăduț Manoliu, Roxana Vasile, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Romică Romașcu, Maria Șandru și pe Ionuț Belei.

Florin Dumitrescu i-a avut în echipă pe Zannidache Edmond Hubert (Zanni), Andrei Hîncu (Kanni), Cristina Raiu, Claudia Radu, Roxana Blenche, Vincent Lointier și pe Alberto Chelu.

citește și: Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”, așa cum nu l-ai mai văzut! Cum s-a filmat acesta, în culisele noului sezon

Cătălin Scărlătescu a decis să lupte alături de Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Adina Lavinia Szekely, Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Cătălin Rizea, Paul Maximși de Cristian Boca.

La final, cel mai bun dintre cei buni s-a dovedit a fi tânărul Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, care a reușit să pună mâna pe trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Sorin Bontea a prins gustul victoriei după ce a câștigat „Asia Express” și „Chefi la cuțite” și e decis să îți mențină supremația. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în schimb, sunt mai deciși ca niciodată să revină în forță, așa că sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 se anunță a fi unul spectaculos!

Video