Antena Căutare

Gina a picat în brațele lui Richy B. Latino-loverul din Chile s-a însurat în România și a venit cu empanadas să-i cucerească și pe chefi!

A făcut o primă victimă în culise după ce a dansat-o în cel mai pur stil chilian pe Gina. După ce i-a arătat cum se dansează frumoasei blonde, a trecut la bancul de lucru. S-a gândit că patru empanadas sunt sificiente pentru a merge în faza superioară a concursului culinar.

S-a chinuit, s-a umplut de de făină și apoi a sunat din clopoțel. Produsul sud americanului a fost analizat cu exigență de cei trei băieți. E drept, povestea de viață a lui Richy B. pare mult mai atractivă pentru chefi, care s-au arătat surprinși de faptul că în șase ani de căsnicie cu o româncă a reușit să facă deja trei copii: „Bă, dar tu nu ai stat deloc în tot acest timp”, i-a spus Florin Dumitrescu.

Chef Scărlătescu primește un preparat la care este alergic: "Oare ce are cu mine?"... Mamă și fiică, adversare la „Chefi la cuțite”. Cine câștigă marele război: Scaloppine din Italia sau Ciorba de gâscă di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x