Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Gina Pistol, lovitură grea pentru chefi! Ce au descoperit bucătarii în cutiile misterioaose, la „Chefi la cuțite”

Surpriză de zile mari în ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! De data aceasta, Gina Pistol nu a mai anunțat o temă pentru amuletă, ci a pregătit cutii pline cu surprize pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

Florin Dumitrescu și Gina Pistol în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În această ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla care este tema impusă în proba pentru amuletă.

Doar că surpriza lor a fost una extrem de mare, căci frumoasa Gina Pistol a dezvăluit că, de data aceasta, nu există o temă!

Ce surprize aduce proba pentru amuleta 17 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Fiecare jurat de la „Chefi la cuțite” a găsit pe bancul de lucru o cutie mare de lemn, în interiorul căreia au fost puse ingredientele cu care aceștia trebuie să gătească, la proba pentru amuleta 17!

citește și: Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani

Iepure, pui, momițe, baby spanac, unt, usturoi, ceapă, morcov, morcovi baby, țelină apio, telemea, smântână dulce, sos de roșii, ciuperci, zucchini, ardei gras, ceapă, mărar, lămâie și măsline, asta au găsit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în cutii.

citește și: Cristian Boca este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Reacția lui Bontea: „Băi, nu cred”

„Ce face Cătălin azi fără leuștean, asta e întrebarea!”, a glumit Sorin Bontea pe seama colegului său de platou, care în mai toate edițiile din sezonul 8 s-a mândrit și a gătit cu leușteanul adus de el.

„Fiind multe ingrediente și neavând o team clară…E un pic haos”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video