Antena Căutare

Gina Pistol, poze needitate din timpul sarcinii! Cum arată vedeta de la „Chefi la cuțite”, de fapt

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a reușit să își surprindă fanii cu un story în care a dezvăluit care este diferența între pozele editate de pe Instagram și realitate!

Gina PIstol în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Gina Pistol a dezvăluit fanilor care este diferența între fotografiile superbe de pe Instagram și realitatea mai puțin văzută | Antena 1

Îndrăgita vedetă de televiziune se pregătește să devină mamă și nu de puține ori aceasta a dezvăluit tuturor faptul că este extrem de nerăbdătoare să își țină fetița în brațe!

Gina Pistol este în a opta lună de sarcină, dar acest lucru nu o împiedică pe vedetă să fie extrem de activă pe paginile sale de socializare. În prezent, frumoasa blondină începe să resimtă din plin efectele trimestrului trei de sarcină și, din spusele acesteia, deja urcatul scărilor a început să devină un efort.

Gina Pistol a arătat care e diferența dintre realitate și pozele editate de pe Instagram

Mai mult decât atât, în locuința sa și a partenerului său de viață sunt în desfășurare lucrări de renovare, lucru ce o solicită din plin pe prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

„Vreau doar să mă culc și să mă trezesc peste două săptămâni când totul o să fie gata”, a dezvăluit aceasta recent, în cadrul unui story publicat pe Instagram.

citește și: Prin ce trece Gina Pistol în ultimul timestru de sarcină: „O iau razna”. Prezentatoarea a povestit cu ce provocări se confruntă

Tot recent, Gina Pistol a dezvăluit fanilor care este diferența între fotografiile superbe de pe Instagram și realitatea mai puțin văzută! Printr-un story de senzație, celebra blondină a arătat o fotografie editată, în care apare purtând o superbă rochie de culoare neagră, mulată.

Urmărește GALERIA FOTO de mai sus ca să descoperi mai multe fotografii cu Gina Pistol

Aceasta arată spectaculos și nu degeaba fanii au reacționat imediat, oferindu-i instant sute de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Gina Pistol în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În realitate însă o putem vedea pe Gina Pistol purtând niște pantaloni de trening ce par a fi prăfuiți, asortați cu o pereche de papuci de casă. Mai mult decât atât, vedeta nu s-a sfiit să arate faptul că manichiura ei nu este una perfectă, ci reflectă mai degrabă „șantierul” care se petrece în casa celor doi îndrăgiți artiști.

Totuși, fanii au apreciat din plin sinceritatea vedetei și faptul că aceasta subliniază diferența dintre realitate și pozele editate, aproape perfecte, de pe Instagram. Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au răsplătit-o pe blondină cu numeroase reacții și mesaje laudative.

citește și: Gina Pistol a făcut proba cântarului: „Plâng în mine, plâng”. Ce „șoc” a avut frumoasa prezentatoare, în a opta lună de sarcină

Pe frumoasa Gina Pistol am putut s-o vedem în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care a adus publicului 44 de ediții de-a dreptul savuroase. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în fel și fel de battle-uri și dueluri ce au ținut fanii cu sufletul la gură. La final, câștigător a fost desemnat Ionuț Georgel Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Acum, cei trei îndrăgiți jurați ai celebrului show culinar de la Antena 1 au pus „la copt” sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce va fi difuzat în curând!

Florin Dumitrescu, anunț ce i-a luat prin surprindere pe fanii „Chefi la cuțite”! „Încă 3 săptămâni”... Ce face Roxana Blenche, după emisiunea „Chefi la cuțite”! Detalii despre fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x