Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Gina Pistol a făcut proba cântarului: „Plâng în mine, plâng”. Ce „șoc” a avut frumoasa prezentatoare, în a opta lună de sarcină

Gina Pistol intră în a opta lună de sarcină și cum e firesc, corpul ei s-a transformat. Frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite a avut un „șoc” în momentul în care a realizat câte kilograme a luat în greutate.

Gina Pistol a mărturisit că a avut un „șoc”, în momentul în care a realizat câte kilograme a acumulat în sarcină

Antena 1

Gina Pistol își ține la curent fanii în ceea ce privește starea ei din timpul sarcinii. Frumoasa vedetă de la Chefi la cuțite le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că și-a achiziționat un cântar și a fost „șocată” când a realizat câte kilograme a luat în plus, în timpul sarcinii.

„Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum”, a povestit Gina Pistol pe Instastory.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Gina Pistol, despre kilogramele acumulate în sarcină: „Au fost șocul zilei”

Gina Pistol nu a mărturisit exact cât a luat în greutate, însă și-a comparat kilogramele cu o ganteră:

„Nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos. A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme. Să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu, îmi place să fac haz de necaz și să parodiez mici etape sau întâmplări din viață”, a spus vedeta pe Instastory.

Gina Pistol se confruntă cu o stare de oboseală continuă, în timpul sarcinii

Recent, vedeta a povestit pe Instastory că în ultimele luni de sarcină s-a confruntat cu o stare de oboseală continuă:

„Eu nu știu cum reușiți sau cum ați reușit să vă adunați, dar eu nu îmi revin! Am o stare de zi de duminică continuă. Vreau doar să stau, să lenevesc, să dorm. Nu vreau decât să stau, să ascult muzica, să citesc. Mai gătesc din când în când câte ceva, atât cât pot eu, pentru că deja nu mai pot. Orice fac este înmulțit cu 10 ca nivel de greutate. Mai am puțin și intru în luna a opta, practic mai am foarte puțin. Doamne, abia aștept", a povestit Gina Pistol.

De asemenea, vedeta a povestit că în ultimele luni a avut dificultăți cu respirația: „Cam așa respir eu de două luni, mai mult de două luni, că am și rinită de sarcină. De multe ori, bine, de foarte multe ori și sforăi. M-am contrazis cu Andrei până mi-a arătat dovada”, a povestit Gina Pistol.

Cum au anunțat Gina Pistol și Smiley că vor fi părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu:

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus GIna Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Recomandari