Antena Căutare

Una rece, una caldă! Sorin Bontea, fericit că l-a primit pe Zannidache în echipă. Cine jurizează farfuriile, de fapt

Ediția 28 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță! Chiar înainte de primul battle, Florin Dumitrescu a folosit două amulete. Apoi, jurații au descoperit cine este juriul care va analiza preparatele celor trei echipe.

Una rece, una caldă! Sorin Bontea, fericit că l-a primit pe Zannidache în echipă. Cine jurizează farfuriile, de fapt Galerie
Sorin Bontea la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Surpriza a fost mare în ediția 28 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțtie” atunci când Gina Pistol a anunțat cine sunt jurații care vor degusta, vor analize și vor da voturi pentru preparatele pregătite de cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Bucuria lui Florin Dumitrescu, după ce l-a schimbat pe Zannidache cu Adina Szekely din echipa lui Sorin Bontea, a dispărut rapid atunci când a aflat vestea.

Golden Gang jurizează farfuriile echipelor de la emisiunea Chefi la cuțite

Juriul de astăzi se numește Golden Gang”, a fost vestea complet neașteptată dată de Gina Pistol, spre marea surprindere a tuturor, la „Chefi la cuțite”.

citește și: Primul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea

„Ia-o pe asta! Zanni e de acolo”, a exclamat Sorin Bontea, extrem de fericit că amuleta folosită de Florin Dumitrescu, prin care i l-a luat pe Vlăduț Manoliu și i l-a adus pe Zanni în echipă, s-a întors în favoarea lui! Zanni este prieten cu Alex Velea și cu prietenii de la Golden Gang, așa că vestea a fost una bună.

citește și: Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

„Frații mei o să deguste mâncarea noastră. Am zis că frate, știu ce-i place lui tăticul Velea”, a mărturisit Zannidache Edmond Hubert, spre marea bucurie a echipei în care a ajuns.

Totuși, ca jurizarea făcută de Golden Gang să fie cât mai corectă, Gina Pistol a venit și cu o soluție, ce i-a uimit pe toți.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

A doua amuletă, al doilea schimb de concurenți! Cum arată acum echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”... A început războiul la „Chefi la cuțite”! Ce rețetă trebuie să pregătească cele trei echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x