Imaginea cu Alexandru Bădițoaia și iubita sa, la care colegii de la Chefi la Cuțite i-au urat ”Casa de piatră”

Alexandru Bădițoaia a postat o imagine cu superba sa iubită, Lusiana Ana-Maria Stanciu, și au primit felicitări. ”Casa de piatră”, i-au scris câțiva colegi de la Chefi la Cuțite.

Alexandru Bădițoaia a postat o imagine cu superba sa iubită, Lusiana Ana-Maria Stanciu, și au primit felicitări

Antena 1

La cei 28 de ani, fostul concurentul de la Chefi la Cuțite se mândrește cu o experiență vastă în bucătărie, dar și cu o iubită superbă.

”Nu știu cum să vă spun, dar eu mereu am avut o slăbiciune pentru mov!”, a scris acesta lângă o imagine cu iubita sa, pe care o ține în brațe și care poartă o rochie mov.

Savin Adrian și Keed s-au grăbit să le ureze ”Casa de piatră”, deși imagine pare realizată la nunta unor prieteni, unde Lusiana a fost domnișoară de onoare.

Citește și: Ce spune Alexandru Bădițoaia despre ajutorul pe care i l-a oferit Narcisei Birjaru în Finala de la Chefi la cuțite

De altfel, tânăra are mai multe imagini în ținuta respectivă, în care apare alături alte tinere, îmbrăcate la fel.

Cu toate acestea, Alexandru a apreciat comentariul lăsat de Adrian. Rămâne de văzut dacă cei doi s-au cununat.

Cine este Alexandru Bădițoaia

Alexandru Bădițoaia, în vârstă de 28 de ani, îi lăsa pe chefi cu gura căscată în urmă cu câteva luni după ce le-a servit cea mai scumpă carne din lume, vită Kobe, care costă 800 euro/ kg.

Înainte să ajungă bucătar, Alexandru Bădițoaia a avut mai mute meserii. El a început ca livrator de pâine, după ce a terminat studiile la Târgoviște. De mic a fost pasionat de bucătărie și a venit la București pentru a face o școală de bucătari. Cel mai mare vis al lui este să aibă propriul restaurant.

Citește și: Cum arată mama lui Alexandru Bădițoaia de la Chefi la cuțite. Concurenții au fost impresionați de înfățișarea femeii

La preselecțiile Chefi la cuțite, Alexandru a mărturisit că este chef de mai bine de 5 ani. Visul lui era să ajungă în finală și își dorea să afle părerea celor trei chefi, Chef Dumitrescu, Chef Bontea și Chef Scărlătescu, pentru a căpăta mai multă încredere în sine.

Ultimele știri