Antena Căutare

Cum a fost surprins Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”! Ce face tânărul, după ce a luat premiul de 30.000 euro

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au descoperit ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al îndrăgitului show culinar.

Ionuț Belei, gătind în bucătăria „Chefi la cuțite” Galerie
Chiar și Florin Dumitrescu a dat un Like pozei, semn că toată lumea s-a bucurat să vadă că Ionuț Belei vrea să se autodepășească | Antena 1

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost cel mai lung din istoria show-ului, dar și cel mai frumos. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ne-au ținut cu sufletul la gură timp de 44 de ediții și, la final, trofeul în valoare de 30.000 de euro a mers la Ionuț Georgel Belei.

Tânărul a reușit să demonstreze că este suficient de bine pregătit și talentat pentru a deveni o stea în bucătărie și pentru a se alătura constelației de câștigători „Chefi la cuțite”.

Ce face Ionuț Belei, după ce a câștigat marele premiu al sezonului 8 „Chefi la cuțite”

Timp de 44 de ediții, publicul a putut descoperi rețete savuroase, povești de viață incredibile, bucătari talentați sau simpli pasionați care și-au dus hobby-ul la rang de artă. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în numeroase bătălii culinare pentru a câștiga mult râvnitele amulete.

citește și: Ce mai face Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”! Imaginile care au bucurat din plin fanii

Mii de concurenți au venit în etapa degustărilor pe nevăzute cu fel și fel de preparate. Emoțiile au fost mari și fiecare a sperat că va obține două sau trei cuțite, pentru a ajunge în etapa superioră. Printre ei a fost și Ionuț Georgel Belei, un tânăr care a reușit să impresioneze cu o rețetă specială de nougat mousse cu spumă de grenadină, un desert extrem de fin pentru care Sorin Bontea i-a oferit cuțitul de aur.

citește și: Gestul neașteptat pe care l-a făcut Speak pentru Sorin Bontea, înainte de noul sezon „Chefi la cuțite”

Plecat în Germania de mai bine de șapte ani, tânărul a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a-și încerca norocul și pentru a demonstra că are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar de renume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După cele trei probe dificile din bootcamp, Ionuț Belei a primit tunica din partea lui Sorin Bontea și s-a alăturat echipei dungilor.

Tânărul în vârstă de 25 de ani a reușit să demonstreze că este ambițios, muncitor și extrem de talentat și tocmai aceste calități l-au făcut să ajungă tocmai în marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Ce face Roxana Blenche, după emisiunea „Chefi la cuțite”! Detalii despre fosta concurentă

Acesta a luptat împotriva a doua concurente extrem de puternice, Maria Șandru și Roxana Blenche. La final, marele trofeu al emisiunii „Chefi la cuțite”, în valoare de 30.000 de euro a mers la tânărul de 25 de ani.

La scurt timp, Ionuț Belei a declarat faptul că va folosi o parte din bani pentru a se perfecționa în domeniu.

Recent, tânărul a postat pe pagina sa personală de Instagram o fotografie în care poate fi văzut în timp ce descoperă secretele bucătăriei moleculare, din care nu lipsește nitrogenul!

Așa cum era de așteptat, fotografia a adunat instant mii de aprecieri. Chiar și Florin Dumitrescu a dat un Like, semn că toată lumea s-a bucurat să vadă că Ionuț Belei vrea să se autodepășească.

Îți amintești de Sonia Ferrari de la „Chefi la cuțite”? Cine este bărbatul care i-a răpit inima... Cum arată sora „Divei lui Scărlătescu”. Lavinia Ilcău se mândrește cu cea care îi este și cea mai bună prietenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x