Antena Căutare

Îți amintești de Amalia Bellantoni, Sicilianca de la „Chefi la cuțite”? Ce face azi fosta concurentă

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 am putut s-o revedem pe celebra Amalia Bellantoni, cunoscută și ca Sicilianca! Cum arată și ce mai face azi fosta concurentă din sezonul anterior al celui mai îndrăgit show culinar?

Amalia Bellantoni purtând tunica mov, în calitate de concurent în echipa lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” sezonul 7 Galerie
Amalia Bellantoni, fostă concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Chefi la cuțite

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 8 a ajuns la final, după patruzeci și patru de ediții savuroase, din care nu au lipsit poveștile de viață surprinzătoare, rețetele gustoase, duelurile pline de emoții și tensiunea la cote maxime.

Nu au lipsit nici foștii concurenți, din sezonul anterior, precum celebra Amalia Bellantoni, zisă și Sicilianca.

Ce face și cum arată azi Amalia Bellantoni (Sicilianca) de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Mulți s-au înscris în competiție și au sperat să pună mâna pe marele trofeu. În etapa degustărilor pe nevăzute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare farfurie și au acordat cuțite, în funcție de votul lor. Apoi, concurenții aleși au intrat în următoarea etapă, cea de bootcamp. Au urmat probe complicate, dar fiecare a dat tot ce a avut mai bun pentru a demonstra că merită un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de îndrăgiții jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

citește și: Îți mai amintești de Irina Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite”? Cum arată și cu ce se ocupă azi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele și apoi au trecut prin bătălii culinare extrem de dificile. Au existat și eliminări, dar și amulete folosite strategic. În semifinală, doar nouă concurenți au reușit să se califice în lupta pentru marele trofeu în valoare de 30.000 de euro. Una dintre probele impuse în semifinală a fost jurizată chiar de către foștii concurenți ai emisiunii „Chefi la cuțite” (sezonul 8), printre aceștia numărându-se și Amalia Bellantoni, zisă și Amalia Sicilianca.

Amalia Bellantoni, discutând cu Gina Pistol la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Amalia Bellantoni, discutând cu Gina Pistol la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Amalia Bellantoni a făcut inițial parte din echipa mov condusă de Cătălin Scărlătescu, dar aceasta a fost data la schimb pentru un alt concurent, așa că Sicilianca a îmbrăcat tunica albastră și a intrat în echipa lui Florin Dumitrescu.

citește și: Cum arată casa Amaliei Bellantoni, "Scorpia de la Chefi la Cuţite". Imagini din reședinta ei de lux

Fosta stewardesă continuă să fie la fel de implicată în promovarea restaurantului cu specific italian pe care îl deține împreună cu soțul. Recent am putut s-o revedem pe Amalia Bellantoni nu doar în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” (în calitate de jurat), ci și la Antena Stars!

Amalia Sicilianca a dezvăluit detalii despre ea, despre familie și despre restaurantul său, dar și despre cât de agitată a fost perioada sărbătorilor de iarnă. Motivul? Numeroasele comenzi de mâncare și de panettone primite de la clienți!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îți mai amintești de Irina Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite”? Cum arată și cu ce se ocupă azi... Ce face și cu ce se ocupă în prezent Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite”! Fanii au fost uimiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x