Cum arată casa Amaliei Bellantoni, "Scorpia de la Chefi la Cuţite". Imagini din reședinta ei de lux

Amalia Bellantoni a făcut show la "Chefi la cuțite", emisiune la care a fost în centrul mai multor situații tensionate.

Amalia Bellantoni a făcut show la "Chefi la cuțite"

Cu toate acestea, concurenta a reușit să rămână mult timp în concurs, datorită cunoștințelor "furate" de la soțul său, chef Dominico Bellantoni.

În prezent, fosta stewardesă manageriază împreună cu partenerul său afacerile familiei. Principalul business este restaurantul din inima Capitalei, pe care l-au amenajat în stil sicilian.

Amalia Bellantoni și casa din centrul Bucureștiului

La fel au procedat și în cazul locuinței lor de cinci milioane de euro, care datează din anii '30 și este o prelungire a locației.

Nu este o casă normală, un apartament sau o vilă, avem o mică structură, o mică Sicilie în centrul Bucureștiului, în care și mâncăm, și lucrăm, ne și distrăm, și dormim și ne petrecem întreaga viață, cu bune, cu rele”, a spus Amalia Bellantoni despre casa sa.

La fiecare pas, în reședința Amaliei Bellantoni se găsesc obiecte autentice și de efect, specifice Italiei. Multe dintre articolele care îi împodobesc casa sunt realizate de soțul său.

Tot ce vedeți aici e făcut de soțul meu. Are această plăcere. Pictura este cu pulbere de aur adusă din Sicilia. Totul este autentic, construit de către membrii familiei soțului”, a spus ea.

Vezi mai multe imagini din casa Amaliei Bellantoni în clipul atașat:

Ultimele știri