Antena Căutare

Îți amintești de Lavinia Ilcău, „diva” lui Scărlătescu? E complet schimbată și fanii abia au recunoscut-o. Cum arată

Lavinia Ilcău a fost una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Fanii au fost uimiți atunci când au descoperit cum arată azi „diva” lui Cătălin Scărlătescu.

Lavinia Ilcău gătind în bucătăria „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite” mai este cunoscută și drept „diva” lui Cătălin Scărlătescu | Antena 1

Prima dată când Lavinia Ilcău și-a făcut curaj să participe la „Chefi la cuțite” a fost în sezonul 7, atunci când pentru mâncarea prezentată chefilor a primit două cuțite. Totuși, din motive ce țin de carieră, tânăra nu a putut să participe în bootcamp și acest lucru i-a adus un puternic sentiment de regret.

Ambițioasă din fire, aceasta și-a luat revanșa în sezonul 8, atunci când s-a întors la audiții și a ajuns chiar în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Cum arată în prezent și ce mai face Lavinia Ilcău, „diva” lui Cătălin Scărlătescu?

Cum arată azi Lavinia Ilcău, diva lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 8

În ambele dăți, tânăra de meserie make up artist a ales să pregătească o rețetă de paste numită trofie, cu sos de roșii, pecorino și guanciale. În sezonul 8, la a doua sa încercare, Lavinia Ilcău a reușit să treacă peste probele din bootcamp cu bine și a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Fără să fi avut cursuri de gătit sau experiență de bucătar, „diva” lui Cătălin Scărlătescu a reușit să ajungă până aproape de semifinala „Chefi la cuțite”. Chiar dacă nu a câștigat trofeul, bruneta a reușit totuși să se aleagă cu fani numeroși.

În prezent, pe pagina sa de Instagram, tânăra are mai bine de cincisprezece mii de urmăritori. Extrem de activă pe paginile de socializare, Lavinia Ilcău postează des fotografii în care își arată creațiile în calitate de make up artist sau imagini din viața de zi cu zi, realizate în călătorii sau în timpul liber.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă fotografie, „diva” lui Cătălin Scărlătescu are un look nou, ce i-a surprins din plin pe fani. Lavinia Ilcău a făcut senzație și a adunat instant numeroase reacții din partea cunoscuților și urmăritorilor de pe Instagram, după ce s-a pozat alături de iubit.

În prezent, deși a demonstrat că se pricepe de minune la gătit, tânăra de la „Chefi la cuțite” își practică meseria de make up artist.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cum arată acum Claudia Radu de la Chefi la cuțite. Cât a slăbit concurenta la un an de la participare și cu ce se ocupă... Sorin Bontea, schimbare neașteptată de look. Cum arată acum, după vacanța de la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x