Antena Căutare

Sorin Bontea, schimbare neașteptată de look. Cum arată acum, după vacanța de la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și-a făcut o schimbare neașteptată de look și a ales o tunsoare ce i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Cum arată juratul, după vacanța de la „Chefi la cuțite”?

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
După „Chefi la cuțite” sezonul 9, Sorin Bontea a ales o tunsoare nouă | Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în numeroase battle-uri și dueluri și fiecare a sperat că va reuși să ajungă în marea finală. De data aceasta, premiul cel mare a mers la Narcisa Birjaru, concurenta din echipa mov condusă de „regele scoicilor”.

După ce s-a terminat cel mai lung sezon din istoria îndrăgitului show culinar de la Antena 1, Sorin Bontea a decis să își facă o schimbare neașteptată de look. Cum arată acum, după vacanța de la „Chefi la cuțite”?

Cum arată Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, după o schimbarea de look

Nu mai este o noutate faptul că Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți chefi din România.

În prezent, acesta are mai bine de șapte sute de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram, acolo unde acesta postează des clipuri video și fotografii din culisele „Chefi la cuțite”, dar și poze cu diferitele activități pe care le face, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Recent, acesta și-a luat prin surprindere fanii cu un look neașteptat. Îndrăgitul jurat al show-ului culinar de la Antena 1 a recurs la o tunsoare inedită, la scurt timp după vacanța de la „Chefi la cuțite”. Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat când au văzut cum arată acum Sorin Bontea și fotografia a adunat instant peste zece mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ce cap ai 😂”, „👏👏Bravo. Si mai frumos ❤️😂”, „Pe căldurile astea,tunsoarea este la fix!!! 👌👌👏👏”, „Cel mai mult îmi plac ochelarii!!😂😂”, „s-a dus parul verde..😂😂”, iată doar o parte din comentariile lăsate de fani, atunci când au văzut cum arată acum Sorin Bontea.

Citește și: Sorin Bontea are un talent neștiut, ce i-a uimit pe fani. Detalii surprinzătoare despre juratul „Chefi la cuțite”

Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a ales să își facă părul „periuță”, o tunsoare pe care a considerat-o potrivită pentru această lună de vară.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Îți amintești de Lavinia Ilcău, „diva” lui Scărlătescu? E complet schimbată și fanii abia au recunoscut-o. Cum arată... Dorin Voiasciuc s-a pozat alături de fiica sa. Cum arată aceasta și ce reacție au avut fanii când au văzut-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x