Antena Căutare

Îți amintești de Rahela Pîslaru de la „Chefi la cuțite”? A devenit mamă și are un look nou! Cum arată azi

Rahela Pîslaru a fost una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1! Recent, tânăra și-a bucurat fanii și apropiații din plin, atunci când a dezvăluit tuturor faptul că a născut!

Rahela Pâslaru, purtând tunica de bucătar în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Rahela Pîslaru a fost concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Chefi la cuțite

Rahela Pîslaru a participat în sezonul 7 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1, acesta fiind unul dintre cele mai spectaculoase din toate timpurile.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat zeci și zeci de preparate în etapa degustărilor pe nevăzute, în încercarea de-a alege cei mai buni concurenți. Printre aceștia a fost și Rahela Pâslaru, o tânără de meserie cofetar care a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a-și demonstra talentul și priceperea în materie de gătit.

Ce mai face Rahela Pîslaru de la „Chefi la cuțite” sezonul 7

Tânăra, atunci în vârstă de doar 22 de ani, a dezvăluit că pasiunea sa pentru gătit a început încă de când era mică, dar că fiecar3e dintre surorile sale se pricepe la gătit. Provenită dintr-o familie frumoasă și numeroasă, concurenta i-a impresionat pe mulți cu dezvăluirile sale.

citește și: Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit și soția sa i-a impresionat pe mulți! Cum arată Daria

„Familia mea e cel mai frumos lucru de pe acest pământ. Suntem șapte fete și doi băieți. Fiind mulți și având multe aniversări, într-o lună erau vreo 4-5, mama a fost nevoită să facă multe torturi și am început să fac și eu. Mai serios m-am apucat de gătit la 14 ani, apoi au început comenzile, azi fac candy bar-uri și produse pentru tot felul de evenimente. Mi-a plăcut și am învățat foarte mult, în primii ani a fost totul din pasiune. Când clienții m-au întrebat ce calificare am mi-am dat seama că trebuie să fac un curs. Și m-am dus la o școală de cofetari și am terminat cursul. Acum am șapte ani de când fac cofetărie”, a dezvăluit frumoasa Rahela Pîslaru în anul 2019, atunci când participa în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Rahela Pâslaru, gătind în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 7

Rahela Pâslaru a fost concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Rețeta sa de „Key lime pie”, un fel de cheesecake dulce-acrișor, i-a cucerit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ajunsă în bootcamp, concurenta a dat tot ce a avut mai bun pentru a demonstra că merită să meargă mai departe și astfel, aceasta a ajuns în echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu.

citește și: În ce emisiune a mai apărut Lavinia Ilcău, Diva lui Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Atunci când chef Cătălin Scărlătescu a rămas cu doar trei oameni. Acesta a folosit amuletă ca s-o aducă pe Rahela Pîslaru în echipa sa mov, renunțând astfel la Amalia Bellantoni, care a fost trimisă în echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu. Frumoasa blondină s-a descurcat de minune și a adus pentru echipa numai motive de bucurie.

Rahela Pîslaru de la „Chefi la cuțite” a devenit mamă și și-a schimbat look-ul

Chiar dacă nu a reușit să câștige sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Rahela Pâslaru a fost una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, tânăra a reușit să își surprindă din plin urmăritorii atunci când a postat pe pagina sa personală de Instagram un clip video cu fetița sa, pe care a născut-o recent.

Rahela Pîslaru a menționat în descrierea profilului său faptul că este cofetar și mamă, semn că aceasta este extrem de mândră de realizările sale.

Pe lângă faptul că a devenit mamă, Rahela Pîslaru din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” a renunțat la părul blond și și-a făcut o schimbare radicală de look, aceasta având acum părul mult mai închis la culoare.

Ce a făcut Adrian Luca de la „Chefi la cuțite”, chiar după nuntă! Cum a fost surprins fostul concurent... Claudia Radu, concurenta de la "Chefi la Cuțite" a slăbit! Ce dietă folosește și cât de eficientă este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x