Antena Căutare

Jurizarea supremă! Cine merge în Marea Finală? Se aruncă vorbe grele la degustare: „Ăsta ar fi în stare să mănânce și codița la crevete”

Totul se decide la această degustare. Fără să știe cine a gătit farfuriile, cei trei chefi trebuie să ia decizia finală, o decizie care trimite cea mai pregătită echipă în lupta pentru premiul de 10.000 de euro

Totul se decide la această degustare. Fără să știe cine a gătit farfuriile, cei trei chefi trebuie să ia decizia finală, o decizie care trimite cea mai pregătită echipă în lupta pentru premiul de 10.000 de euro.

Au fost antrenori și vor să le ofere ucenicilor o șansă prin depistarea unor indicii. Cei trei chefi degustă și au păreri diferite în cazul unor produse, însă fiecare dintre farfurii are farmecul ei aparte și al naibii de gustoase.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu își fac tot felul calcule pentru a-și duce favoriții în ultimul act al întrecerii din acest sezonul special.

Panică în echipa roșie. Surorile Crudu nu mai suportă presiunea: „Gataaa! Să vină tata înapoi. Nu mai suportăm!”... E tristețe mare în tabăra de la Șopârlița! Au venit rezultatele, iar marii câștigători sunt... Cruduțele și familia!...
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe...
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023 spune că nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o...
Ultimele știri
x