Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Jurizarea supremă! Cine merge în Marea Finală? Se aruncă vorbe grele la degustare: „Ăsta ar fi în stare să mănânce și codița la crevete”

Totul se decide la această degustare. Fără să știe cine a gătit farfuriile, cei trei chefi trebuie să ia decizia finală, o decizie care trimite cea mai pregătită echipă în lupta pentru premiul de 10.000 de euro

Totul se decide la această degustare. Fără să știe cine a gătit farfuriile, cei trei chefi trebuie să ia decizia finală, o decizie care trimite cea mai pregătită echipă în lupta pentru premiul de 10.000 de euro.

Au fost antrenori și vor să le ofere ucenicilor o șansă prin depistarea unor indicii. Cei trei chefi degustă și au păreri diferite în cazul unor produse, însă fiecare dintre farfurii are farmecul ei aparte și al naibii de gustoase.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu își fac tot felul calcule pentru a-și duce favoriții în ultimul act al întrecerii din acest sezonul special.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube