Kani de la „Chefi la cuțite” a topit inimile fanelor! Ipostaza neașteptată în care s-a pozat concurentul: „M-au îngrășat”

Kani (Andrei Hîncu) din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 face senzație și își impresionează din plin admiratoarele, pe Instagram!

Kani (Andrei Hîncu), concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

sursa foto: Instagram

Andrei Hîncu, zis și Kani, a fost unul dintre cei mai surprinzători și îndrăgiți concurenți din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar. Chiar dacă nu a făcut cursuri de bucătar, tânărul a demonstrat că nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a debutat în luna septembrie cu etapa degustărilor pe nevăzute. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare farfurie și au decis ce concurenți merită șansa de-a trece mai departe, în următoarea etapă din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Printre ei s-a numărat și Kani (Andrei Hîncu), un tânăr în vârstă de 27 de ani, de meserie frizer.

Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” sezonul 8, apariție de senzație pe Instagram

Acesta a ales să pregătească o super rețetă de pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola și se pare că alegerea a fost una extrem de inspirată, căci farfuria sa a fost extrem de apreciată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Descoperă mai multe imagini cu Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” în GALERIA FOTO de mai sus!

„Ai reușit din amestecul tău de coniac, smântână de gătit și gorgonzola să dai un gust de cafea sau cacao. E de ținut minte, voi încerca și eu”, i-au dezvăluit chefii, care au încercat să își dea seama, la degustare, ce ingredient secret conținea preparatul.

Ajuns în etapa de bootcamp, Kani (Andrei Hîncu) a dat tot ce a avut mai bun pentru a demonstra că merită un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Probele nu au fost deloc ușoare, dar concurentul s-a ambiționat și verdictul a fost unul pe măsură.

citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

Florin Dumitrescu i-a oferit o tunică și Kani (Andrei Hîncu) a devenit astfel membru al echipei bulinelor, în sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Au urmat apoi numeroase bătălii culinare în care cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat „la cuțițte”. Surpriza a fost cu adevărat mare atunci când Kani (Andrei Hîncu) a ajuns printre cei nouă semifinaliști!

Fără experiență de bucătar și fără cursuri de gătit, tânărul a mărturisit că a învățat extrem de multe de la o ediție la alta și că nu este exclus ca în viitor să își deschidă propria afacere cu mâncare!

citește și: Ce a trăit în copilărie Zannidache Edmond de la „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri complet neașteptate: „Nu realizam”

Chiar dacă nu a ajuns în marea finală a sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Kani (Andrei Hîncu) și-a făcut mulți prieteni și a câștigat inimile a zeci de mii de fani din întreaga Românie.

În prezent, tânărul are mai bine de patruzeci de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram și fiecare fotografie postată devine instant virală, adunând mii de reacții și numeroase comentarii.

De curând, acesta a publicat o fotografie în care apare într-o ipostază elegantă, ce a cucerit pe loc inimile fanelor. Poza a fost realizată chiar de către Cristian Boca din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ultimele știri