Antena Căutare

Kani de la „Chefi la cuțite” are acum un look spectaculos! Cum arată cu părul gri

Kani din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare radicală de look. Fostul concurent are acum părul complet gri!

Kani (Andrei Hîncu) în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Chiar dacă nu a câștigat marele trofeu „Chefi la cuțite”, Kani (Andrei Hîncu) s-a ales cu numeroși fani | Antena 1

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus publicului 44 de ediții savuroase, din care nu au lipsit sarea și piperul. Am descoperit concurenți extrem de talentați, dornici să demonstreze că au tot ceea ce le trebuie pentru a ajunge în etapa următoare din competiție.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gustat zeci de preparate, printre care și cel al tânărului Andrei Hîncu, pe care mulți îl știu drept Kani.

Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” sezonul 8 și-a făcut o schimbare radicală de look

Încă din etapa degustărilor pe nevăzute, acesta a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu o rețetă de pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola. Florin Dumitrescu a fost atât de impresionat de ceea ce a descoperit în farfurie încât chiar a dorit să afle mai multe detalii despre mâncarea pregătită de tânărul frizer.

citește și: Cine este și cum arată iubita lui Kani de la „Chefi la cuțite”! Maria face senzație pe Instagram

„Ai reușit din amestecul tău de coniac, smântână de gătit și gorgonzola să dai un gust de cafea sau cacao. E de ținut minte, voi încerca și eu”, a mărturisit juratul emisiunii, plăcut surprins de combinația de arome pregătite.

După ce a primit cuțitele, Kani (Andrei Hîncu) a ajuns în etapa de bootcamp, acolo unde a dat tot ce a avut mai bun pentru a demonstra că și pasiunea te poate ajuta să pregătești farfurii savuroase, deși nu ești bucătar de meserie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambițios din fire, tânărul a reușit să treacă peste cele trei probe cu bine și a ajuns apoi să primească tunica din partea lui Florin Dumitrescu, liderul echipei bulinelor.

citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

O surpriză de zile mari a fost atunci când Kani a „supraviețuit” duelurilor și probelor dificile, demonstrând că, deși este de meserie frizer, simpla pasiune pentru gătit te poate face să ajungi să fii la fel de bun precum un bucătar cu experiență.

Acesta a învățat numeroase lucruri despre gătit și a reușit să devină chiar unul dintre cei nouă semifinaliști ai sezonului 8 „Chefi la cuțite”!

citește și: Cum arăta Kani de la „Chefi la cuțite” fără barbă, cu ochelari și cu bustul la vedere! Fanii nu l-au recunoscut

Chiar dacă nu a câștigat marele trofeu, Kani (Andrei Hîncu) s-a ales cu numeroși fani. În prezent, tânărul care a făcut senzație în cadrul îndrăgitului show culinar are mai bine de patruzeci de mii de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram.

De curând, Kani de la „Chefi la cuțite” a decis să își facă o schimbare radicală de look! Acesta a optat pentru un păr de culoare gri, ce-l prinde de minune. Așa cum era de așteptat, fanii nu au ratat ocazia de a-i oferi acestuia zeci de comentarii și mii de aprecieri, semn că schimbarea este una apreciată de urmăritorii de pe Instagram.

Ce mai face și cum arată Silviu Nedelea, concurentul disputat de Dumitrescu și Bontea în sezonul 6 de Chefi la cuțite... Babană Răzvan, la un pas de moarte. Ce a pățit fostul concurent Chefi la cuțite și care e starea sa acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x