Antena Căutare

Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”, Diva lui Scărlătescu, dezvăluire neașteptată! Ce s-a întâmplat după emisiune

Lavinia Ilcău, cunoscută și ca Diva lui Cătălin Scărlătescu, a făcut o dezvăluire complet neașteptată, după ce s-a terminat sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Lavinia Ilcău gătind în bucătăria „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Lavinia Ilcău, cunoscută și ca Diva lui Cătălin Scărlătescu, a făcut o dezvăluire complet neașteptată | Chefi la cuțite

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a fost unul cu adevărat spectaculos și ne-a ținut cu sufletul la gură timp de patruzeci și patru de ediții.

Sute de concurenți s-au întrecut pentru a demonstra că merită șansa de-a primi câte un cuțit din partea celor trei jurați, printre aceștia fiind și frumoasa Lavinia Ilcău.

Ce a dezvăluit Lavinia Ilcău, Diva lui Cătălin Scărlătescu, după „Chefi la cuțite” sezonul 8

În luna septembrie am putut s-o vedem pe brunetă pregătind o rețetă delicioasă de paste: trofie cu sos de roșii, pecorino și guanciale.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul și au votat. Apoi, ușile s-au deschis și în platoul „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Lavinia Ilcău. Surpriza a fost mare, fiindcă gustul mâncării i-a făcut pe jurați să creadă că vor da ochii cu un italian!

citește și: Ce face și cu ce se ocupă în prezent Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite”! Fanii au fost uimiț

„Dacă vreți pot vorbi și în italiană. Ideea e că am luat două cuțite data trecută și acum vreau să continui drumul început”, a dezvăluit concurenta, odată ce a ajuns în fața acestora.

În sezonul anterior, bruneta a primit două cuțite, dar din cauza jobului nu s-a putut prezenta la etapa de bootcamp. Sezonul 8 însă i-a purtat și i-a adus trei cuțite în etapa degustărilor pe nevăzute.

Lavinia Ilcău, cunoscută și ca Diva lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Lavinia Ilcău, cunoscută și ca Diva lui Cătălin Scărlătescu

După ce a trecut cu bine peste cele trei probe din bootcamp, Lavinia Ilcău a ajuns în echipa bucătarilor cu tunici în carouri, condusă de Cătălin Scărlătescu.

Aceasta și-a demonstrat din plin talentul culinar și și-a ajutat echipa în cadrul diferitelor provocări din bucătărie.

citește și: Îți mai amintești de Irina Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite”? Cum arată și cu ce se ocupă azi

Chiar dacă nu a prins un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, Lavinia Ilcău a reușit să câștige inimile a mii de fani. În prezent, aceasta are mai bine de 16 mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

După ce „Chefi la cuțite” sezonul 8 a ajuns la final se pare că Lavinia Ilcău a participat la o petrecere, alături de alți colegi de platou! Ce a dezvăluit tânăra despre experiența trăită și ce detalii au ieșit la iveală?

„Congrats 👏👏👏 #rockingwiththebest #thewinner #chefilacutite #topchef După terminarea sezonului am avut parte de un party împreuna cu toți participanții sezonului 8, invitați din sezonul 7, cei trei Chefi, Gina, regizorii și multitudinea de persoane minunate ce stau in spatele celui mai tare cooking show din România ... Mulțumesc pentru aceasta experiența @chefilacutite și tuturor celor care mă susțin și ma urmăresc, urmează sezonul 9 iar noi rămânem conectați aici cu gânduri bune și experiențe noi, vă pup cu drag ❤️❤️❤️”, a scris Lavinia Ilcău pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și i-au oferit mii de aprecieri și zeci de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce face și cu ce se ocupă în prezent Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite”! Fanii au fost uimiți... Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” s-a filmat într-o ipostază neașteptată de Revelion! Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x