Ce face și cu ce se ocupă în prezent Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite”! Fanii au fost uimiți

În semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 am putut să îi revedem pe concurenții din sezonul anterior, printre care și pe simpaticul Răzvan Babană! Cum arată și cu ce se ocupă în prezent tânărul?

Răzvan Babană, concurent în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Chefi la cuțite

Răzvan Babană a fost unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Am putut să-l revedem și în sezonul 8, la una dintre degustările din semifinală, când a jucat rolul de jurat!

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final, după patruzeci și patru de ediții de-a dreptul spectaculoase. Numeroase persoane din întreaga Românie și chiar și din străinătate au bătut cale lungă de sute sau chiar mii de kilometri pentru a avea șansa de a-și demonstra talentul culinar.

Ce face și cum arată azi Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite”, sezonul 7

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare farfurie din etapa degustărilor pe nevăzute și au ofeirt cuțite, în funcție de votul lor.

Apoi, concurenții aleși au intrat în etapa de bootcamp, acolo unde au fost nevoiți să treacă prin probe dificile, în dorința lor de a-și pune în evidență talentul culinar, imaginația și priceperea în arta culinară.

citește și: Îți mai amintești de Irina Onescu, primărița din Petriș de la „Chefi la cuțite”? Cum arată și cu ce se ocupă azi

După ce și-au ales echipele, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au declarat război și au trecut prin numeroase bătălii culinare și dueluri ce au ținut publicul cu sufletul la gură.

Dintre toți, doar nouă concurenți au fost selectați pentru a ajunge în semifinala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. La una dintre probe, degustarea a fost făcută de concurenții din sezonul anterior! Acesta a fost momentul în care am putut să-l revedem pe Răzvan Babană!

citește și: Îți amintești de Amalia Bellantoni, Sicilianca de la „Chefi la cuțite”? Ce face azi fosta concurentă

Tânărul, care în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut parte din echipa verde condusă de Sorin Bontea, a fost mai mult decât încântat să revină pe platourile de filmare ale îndrăgitului show culinar și să își revadă colegii, dar și pe cei din echipa de filmare.

Mare iubitor de mâncăruri gustoase dar mai ales aspectuoase, Răzvan Babană și-a luat foarte în serios rolul de jurat, a analizat atent fiecare farfurie și a acordat voturi pe măsură.

citește și: Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite” a trecut prin momente grele din cauza coronavirusului: „Nu știam ce înseamnă”

În prezent, fostul concurent din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” își dedică o mare parte din timp afacerii sale cu flori. Acesta deține un atelier unde confecționează buchete și aranjamente pentru clienții săi.

Răzvan Babană este extrem de activ nu doar profesional, în calitate de organizator de evenimente, ci și pe rețelele de socializare, unde posteasă des fotografii, în dorința sa de-a fi cât mai aproape de fanii și de susținătorii săi, pe care îi numește „babanași”!

Ultimele știri