Antena Căutare

Măcelar și tăticul cool a două fete, Iulian face "show cu carne"! "Inteligent din partea ta să vii cu o astfel de prezentare a mâncării"

În fața celor trei chefi ajung niște delicatese, ascunse sub cloșuri. Sunt preparate de Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe. 

Emoțiile dau în clocot, pentru că presiunea unui test contracronometru îi va face pe concurenți să conștientizeze că au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoare.

La masa jurizării își fac loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de a-și forma cele mai bune echipe de uncenici va fi o provocare pentru fiecare bucătar să se autodepășească.

În fața celor trei chefi ajung niște delicatese, ascunse sub cloșuri: Steak de vită Ribeye pe sare de Himalaya încinsă. Sunt preparate de Iulian Gheorghe, din Ploiești, măcelar de profesie și tăticul cool a două fete superbe.

În timp ce mestecă de zor, jurații se pun pe dezbătut: "Show-ul ăsta cu carne e interesant, dar după el nu prea mai e nimic", zise chef Bontea.

Andreea Bălan a învățat să gătească cozonaci de la soțul ei! Artista a făcut anunțul pe internet: ”Mi-am luat inima în d... Dragostea nu cunoaște vârstă! De 55 de ani, tanti Viorica iubește și gătește: S-a lăsat cu tango în bucătăria "Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x