Antena Căutare

Mădălin Streja, poveste emoționantă de viață! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite”

După ce a pregătit o rețetă de pară limoncelo, Mădălin Streja a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”!

Mădălin Streja, poveste emoționantă de viață! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite” Galerie
Mădălin Streja, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul în vârstă de 24 de ani a decis să participe în ediția 21 din sezonul 8 al show-ului culinar „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială de pară în sos limoncelo.

De meserie pizzer, acesta speră că va reuși prin desertul său să-l impresioneze din plin pe Florin Dumitrescu. Mădălin Streja a explicat pas cu pas cum a gătit rețeta aleasă.

Mădălin Streja, poveste emoționantă la emisiunea Chefi la cuțite

Atent la fiecare detaliu, acesta s-a declarat mândru de rezultatul final și a așteptat apoi verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Jurizarea acestuia a fost totuși întreruptă de cearta dintre Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Odată ajuns în fața celor trei jurați ai show-ului „Chefi la cuțite”, Mădălin Streja a dezvăluit că la 16 ani s-a apucat de bucătărie, apoi la 19 ani a plecat în Germania.

citește și: Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu

Totuși, pentru a participa la show-ul culinar, acesta a venit în România și a stat două săptămâni în carantină.

Am mai aflat că din cauza divorțului părinților, Mădălin Streja n-a avut posibilități financiare pentru a-și continua studiile, așa că a decis să se apuce de muncă, ca să se susțină financiar. Ambițios, tânărul vrea să devină un bucătar de succes și să ajungă din nou alături de familia sa.

Pentru desertul pregătit, concurentul de la „Chefi la cuțite” a primit șansa de-a merge mai departe în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ceartă uriașă între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat în culise... Cum a ajuns Adina Lavinia Szekely de la „Chefi la cuțite” de la cules de roșii la gătit pentru spuma din Monaco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x