Mama lui Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite” este o adevărată apariție! Cum arată aceasta

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au fost extrem de surprinși atunci când au descoperit cum arată mama lui Vincenzo Aiello, concurent în echipa mov condusă de Cătălin Scărlătescu, în szonul 9.

Vincenzo Aiello face parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

Antena 1

În echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu se află și Vincenzo Aiello, un tânăr ambițios care a demonstrat că prin perseverență poți ajunge acolo unde îți dorești. În sezonul 8 al îndrăgitului show culinar, partenera a fost cea care l-a înscris. De curând, fanii au putut descoperi cum arată mama lui Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite”.

La prima sa participare la „Chefi la cuțite”, ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a ales să facă o rețetă de paste cu zucchini și creveți o mâncare italienească extrem de populară.

Cum arată mama lui Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Născut în orașul portuar Castellammare di Stabia, aflat la mică distanță de Napoli, tânărul a decis să se stabilească în urmă cu niște ani în România.

Citește și: Francisco Garcia de la „Chefi la cuțite”, poză alături de soție. Cum arată femeia care i-a dăruit trei copii

„M-am stabilit în București în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici. Sunt mai degrabă napoletan decât italian, asta înseamnă uniune, familie, respect, iubire, așa m-a învățat bunica. Să pun preț întâi pe familie și pe ce este al nostru și vine restul după aceea. Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a povestit tânărul Aiello Vincenzo, nepotul lui Joshua Castellano, patronul unui celebru club din România, la prima sa participare la „Chefi la cuțite”.

Atunci, conconcurentul nu a reușit să ajungă într-una dintre cele trei echipe, dar a promis că va reveni, ca să demonstreze ce poate. În sezonul 9 am putut să îl revedem pe Vincenzo Aiello, de data aceasta mult mai hotărât să ajungă cât mai departe în competiție. Rețeta de sea bass mohito i-a asigurat un loc în bootcamp și, de data aceasta a reușit chiar să ajungă în echipa mov condusă de Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”, poză alături de soț. Cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit la 14 ani

Vincenzo Aiello a reușit să demonstreze că, deși nu este bucătar, poate face față competiției culinare de la Antena 1. Extrem de activ pe Instagram, acesta postează des imagini cu el, în timp ce trece prin dueluri și battle-uri, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

De curând, fanii au putut descoperi și cum arată mama lui Vincenzo Aiello de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Tânărul are mai multe imagini în care apare alături de femeia care i-a dat viață, dar este extrem de discret atunci când vine vorba despre relații amoroase, semn că pentru el familia este mai presus decât orice. Mama lui Vincenzo Aiello nu își arată adevărata vârstă și se face imediat remarcată prin trăsăturile fine și stilul elegant.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri