Antena Căutare

Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”, poză alături de soț. Cum arată bărbatul cu care s-a căsătorit la 14 ani

Narcisa Birjaru din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a căsătorit la vârsta de 14 ani.

narcisa birjaru, în bucătăria chefi la cuțite sezonul 9 Galerie
Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au descoperit noi detalii despre Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu | Antena 1

În ediția 7 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Narcisa Birjaru, o tânără care și-a propus să demonstreze că, deși este de etnie romă, poate găti numeroase rețete din mai toate marile bucătării ale lumii.

Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite” și soțul său trăiesc o frumoasă poveste de iubire

În vârstă de 24 de ani, tânăra este de meserie bucătar și gătește pentru un stand up comedy. Chiar dacă cu greu și-a putut stăpâni emoțiile din audiții, concurenta a decis să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o delicioasă rețetă de burger.

„Vreau să le arăt tuturor că pot, pentru că au fost foarte mulți care mi-au spus că nu pot”, a dezvăluit în audiții Narcisa Birjaru, abia putând să-și mai stăpânească lacrimile de emoție.

Citește și: Cum arată iubitul Elenei Matei de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile

În audiții, aceasta nu a evnit singură, ci împreună cu soțul său, cu care s-a căsătorit încă de când avea doar 14 ani. Se pare că pentru cei doi a fost dragoste la prima vedere și, deși a trecut aproape un deceniu de când sunt împreună, cei doi sunt la fel de fericiți și astăzi. Tinerii postează des fotografii împreună și mulți îi admiră că au reușit să găsească rețeta unei căsnicii frumoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a fost frumoasa declarație de iubire pe care a făcut-o soțul Narcisei Birjaru, de față cu Gina Pistol.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit tânăra, în timp ce gătea rețeta aleasă pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Narcisa Birjaru a trecut cu bine peste bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și a ajuns în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, apariție seducătoare într-o rochie îndrăzneață. Cum s-a pozat concurenta... Mesajul lui Keed pentru Elena Matei, chiar de ziua ei. Ce a recunoscut concurentul de la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x