Antena Căutare

Maria Iuga din Săliștea de Sus a pregătit chefilor o surpriză de zile mari, la „Chefi la cuțite”

Maria Iuga a venit tocmai din Săliștea de Sus, județul Maramureș, pentru a prezenta la emisiunea „Chefi la cuțite” un preparat tradițional extrem de apreciat de româno!

Maria Iuga, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a dezvălui cât de frumoasă este viața maramureșenilor din Săliștea de Sus!

Administrator de hotel, Maria Iuga a povestit că nu există vreun eveniment din viața localnicilor fără ca pe masă să se afle și mult iubitele sarmale.

Maria Iuga din Săliștea de Sus a făcut senzație la Chefi la cuțite

Ca să-i impresioneze pe cei trei chefi, concurenta a decis astfel să pregătească sarmale cu carne afumată și slănină, servite alături de un pahar de horincă.

citește și: Cristian Boca este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Reacția lui Bontea: „Băi, nu cred”

„Totul e făcut de mine, e de casă. Eu am venit de drag aici, să le aduc tradiție. Mă gândesc că lumea s-a săturat de specialități. Asta e cea mai mare bucurie a mea, că ți-am adus ce știu eu să fac și ce au făcut strămoșii și oamenii din zona din care vin”, a dezvăluit Maria Iuga.

Surpriza a fost mare atunci când banda a mers și Cătălin Scărlătescu a descoperit că el e singurul care nu a primit mâncare, pentru degustat!

citește și: Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani

Ce s-a întâmplat mai exact și ce alte dezvăluiri a mai făcut concurenta, atunci când a ajuns în fața celor trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul

Cătălin Scărlătescu s-a pus în genunchi, la „Chefi la cuțite”! Ce l-a determinat să facă un astfel de gest... Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x