Antena Căutare

Maria Iuga din Săliștea de Sus a pregătit chefilor o surpriză de zile mari, la „Chefi la cuțite”

Maria Iuga a venit tocmai din Săliștea de Sus, județul Maramureș, pentru a prezenta la emisiunea „Chefi la cuțite” un preparat tradițional extrem de apreciat de româno!

Maria Iuga din Săliștea de Sus a pregătit chefilor o surpriză de zile mari, la „Chefi la cuțite” Galerie
Maria Iuga, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a dezvălui cât de frumoasă este viața maramureșenilor din Săliștea de Sus!

Administrator de hotel, Maria Iuga a povestit că nu există vreun eveniment din viața localnicilor fără ca pe masă să se afle și mult iubitele sarmale.

Maria Iuga din Săliștea de Sus a făcut senzație la Chefi la cuțite

Ca să-i impresioneze pe cei trei chefi, concurenta a decis astfel să pregătească sarmale cu carne afumată și slănină, servite alături de un pahar de horincă.

citește și: Cristian Boca este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Reacția lui Bontea: „Băi, nu cred”

„Totul e făcut de mine, e de casă. Eu am venit de drag aici, să le aduc tradiție. Mă gândesc că lumea s-a săturat de specialități. Asta e cea mai mare bucurie a mea, că ți-am adus ce știu eu să fac și ce au făcut strămoșii și oamenii din zona din care vin”, a dezvăluit Maria Iuga.

Surpriza a fost mare atunci când banda a mers și Cătălin Scărlătescu a descoperit că el e singurul care nu a primit mâncare, pentru degustat!

citește și: Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani

Ce s-a întâmplat mai exact și ce alte dezvăluiri a mai făcut concurenta, atunci când a ajuns în fața celor trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul

Cătălin Scărlătescu s-a pus în genunchi, la „Chefi la cuțite”! Ce l-a determinat să facă un astfel de gest... Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x