Antena Căutare

Mesajul Amaliei Mihart (Esa) pentru Constantin Onuț după ce l-a acuzat că e „băiat rău”. Ce a adăugat în mediul online

Concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a ținut să transmită câteva cuvinte imediat după cel de-al cincilea battle. Amalia Mihart (Esa) a scris un mesaj surprinzător în mediul online prin care i se adresează direct adversarului ei, Constantin Onuț.

colaj foto Amalia Mihart (Esa) și Constantin Onuț  la chefi la cutite Galerie
Amalia Mihart (Esa), concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a ținut să transmită câteva cuvinte imediat după cel de-al cincilea battle | Antena 1

În urmă unei noi confruntări câștigate de Chef Sorin Bontea, echipa gri și cea neagră au intrat la probele individuale. Deși nu sunt coechipieri, Amalia Mihart Amaliei Mihart și Constantin Onuț au fost colegi de banc, iar schimbul lor de replici a surprins telespectatorii. Pe parcursul probei, tânăra concurentă din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu i-a cerut mai multe sfaturi bucătarului, însă, cu toate acestea, ea l-a acuzat că este rău pentru că nu vrea să îl ajute.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat

Ce mesaj i-a transmis Amalia Mihart (Esa) lui Constantin Onuț după ce l-a acuzat că nu a ajutat-o

La proba individuală unde concurenții au avut de pregătit un bunch ovo-lact-vegetarian, Amalia a apelat de mai multe ori la ajutorul concurentului din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Atunci când acesta i-a spus că ajutând-o pe ea este posibil să iasă un coleg de-ai săi, acesta a avut o reacție surprizănătoare.

„Aaa, deci eu am vrut să te ajut pe tine, nu fac același preparat cu tine ca să poți să fii tu ok și tu nici măcar cu asta nu vrei să mă ajuți. Și i-am spus: Constantin, ești rău!”, a răspuns ea.

Și mai târziu, când Constantin Onuț a observat că a vărsat ceva pe jos, adversara lui i-a spus: „Vezi dacă ești rău, așa se întâmplă la oameni”.

„Cum rău?! Câte ți-am zis?”, a fost reacție uimită a acestuia.

Ulterior, Amalia Mihart (Esa) a revenit cu un mesaj în mediul online prin care i se adresează direct lui Constantin. Aceasta i-a recunoscut meritele în nota mare pe care a obținut-o la probă și a ținut să îi mulțumească public.

„Îți mulțumesc pentru tot și îți sunt recunoascătoare! Astăzi și datorită ție am reușit! Promit să învăț să fac pastele perfecte, dacă mă hotărăsc vreodată să devin bucătăreasă”, a transmis tânăra imediat după emisiune, pe rețelele sociale.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la Cuțite, lider de audiență. Florin Dumitrescu aduce concurenți noi din bootcamp, în noua ediție... Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să reîntregească echipele. Ce concurenți a adus î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x