Mesajul emoționant transmis de Florin Dumitrescu, după ce Gabriela Porumbel a fost eliminată de la "Chefi la Cuțite"

În cel de-al șaptele duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gabriela Porumbel a fost eliminată din competiție, fiind o pierdere neașteptată pentru Florin Dumitrescu, care i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

În cel de-al șaptele duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gabriela Porumbel a fost eliminată din competiție

Antena 1

Gabriela Porumbel a venit hotărât încă din preselecții să îi impresioneze pe cei trei Chefi, asta a și făcut până în cel de-al șaptele duel. Concurenta este foarte pasionată de bucătărie și are o experiență de invidiat în acest domeniu, însă salata sa de cous cous cu pepene nu i-a purtat noroc.

Concurenta s-a făcut rapid îndrăgită și apreciată de public prin modul său carismatic, dar și prin preparatele sale savuroase. Eliminarea din 18 mai 2021 a venit ca o surpriză neașteptată și o veste imprevizibilă pentru echipa albastră, dar și pentru Florin Dumitrescu, care a ținut să îi transmită "Porumbiței" un mesaj, chiar după eliminarea acesteia din competiția „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru Gabriela Porumbel

Plecarea Gabrielei Porumbel nu a fost una ușoară pentru nimeni, mai ales pentru Chef Florin Dumitrescu, care se baza extrem de mult pe preparatele ei gustoase. Juratul „Chefi la cuțite” nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să îi transmită concurentei un mesaj emoționant, chiar pe contul oficial de Instagram.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

"Capul sus @porumbelg. Ai o carieră strălucită în față, ai o familie frumoasă de care trebuie să ai grijă și uneori, chiar dacă vrei să îți depășești condiția, ar fi bine să nu uiți că cel mai mișto lucru din viața ta a început cu o salată asortată 💙 Spor la gătit și îmbrățișări acasă!
#lamafina💙 #sezonul9 #echipaalbastra
", a scris Florin Dumitrescu la descrierea unei poze cu Gabriela.

Mesajul și imagiea au fost de-a dreptul emoționante și au înduioșat inima internauților, care au ținut neapărat să îl felicite pe chef pentru modul în care își tratează echipa și să o încurajeze pe Gabriela.

Printre cei care i-au comentat la postare se numără și Ștefan Borleanu: "@porumbelg o să ne fie dor de tine! 💙🔪✈️ I VOI LU 🤗💙"

De asemenea, Gabirela Porumbel a plecat cu capul sus și se bucură de experiența pe care a trăit-o în cadrul emisiunii "Chefi la Cuțite". Aceasta a simțit nevoia să transmită un mesaj tuturor pe rețelele sociale, după eliminarea din competiție.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Gabriela Porumbel a povestit cu lacrimi în ochi ce poveste înduioșătoare are familia ei

"Mă bucur enorm că am avut șansa să cunosc oameni minunați🤗🤗🤗🤗 Indiferent de greșeala făcută pe care mi-o asum în totalitate, #lamafinaaaaaa💙💙family va rămâne în sufletul meu frumos imprimată. Mulțumesc @chefflorindumitrescu pentru că ați crezut în mine și sper să nu fiți dezămăgit. Mulțumesc @borleanu.stefan și @catalin.amarandei
@keedonline
@ciprianantone
@mirelanegoita79
@florinrevesz
Sunteți minunați și meritați să ajungeți în finală.
Mulțumesc echipa mov și echipa verde🤗🤗🤗🤗🤗
", a scris concurenta, vizibil emoționată, dar mândră de parcursul ei în competiție.

Se pare că Gabriela Porumbel a plecat de la Chefi la Cuțite cu o mulțime de prieteni, chiar dacă au fost rivali, concurenta și colegii săi de la echipa verde se înțeleg foarte bine, drept dovadă stau comentariile lor de pe Instagram.

Ultimele știri